• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku - SZACUN! :)

ja lece na zakupy. mam straszna ochote na golabki :) nigdy nie robilam wczesniej, wiec bedzie zabawa na calego :)

reklama
Teraz to przesadziłyście i mi się w doopie poprzewraca :rolleyes2:
Moje Drogie, prawda jest taka, że NIC nie mam zrobione tak, jakbym chciała :dry: Nie mogę się nacieszyć tym domem od początku, bo mam zajęte ręce non stop :sorry2:

Ja bardzo lubię sobie łazić po całym domu i sprzątać i coś popichcić, to jest mój sposób odpoczynku psychicznego (leżenie na sofie nie jest dla mnie, chyba że czytanie w łóżku, to już co innego :-p).
A tu doopa blada, ani sprzątać tak jak by się chciało, ani czytać, ani wyglądać :dry:
W pokoiku Ufolka na ścianie jest taka tabliczka - "Tu Światem rządzi OLA" :sorry2: Prawda to Święta :-D

Z biodrem na razie wiem tyle, że nie strzela :eek: i podobno pięknie szew założony :-p zazdrościły mi kobity, że ło ho ho :cool2: ale ja powiedziałąm na bloku, parę lat chcę jeszcze pochodzić w bikini :-p:-):-):-) W ogóle na bloku było EKSTRA!!! Od początku z przygodami, najpierw nie zadziałało znieczulenie, na szybko dawali jakieś gazy, i inne takie, a jak już się obudziłam to leciał STING z głośników i mówię: O! Tak ma być w niebie!!! Włączył mi się taki słowotok, że w życiu takiej widowni nie miałam :zawstydzona/y: Dottore mówi do mnie na wieczornym obchodzie, że poprosi anestezjologa o kolejne znieczulenie :cool2: stwierdził, że nie sądził, ze kobiety potrafią być tak bezpośrednie i otwarte :szok: na tematy oczywiście :-p Kobitki mnie nie chciały ze szpitala wypuścić :))) Było naprawdę zabawnie hehe :-) Jeszcze dochodzę do siebie więc Panie wybaczą, ale nie będę komentować postów, ale obiecuję, że do paru wrócę :cool2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry