• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja tam właśnie wyczytałam, że glukozy nie warto robić bo to i tak g..wno daje...jedyne co można zrobić w razie słabego wyniku to dietka tylko a dietkę taką powinno się stosować tak czy siak przy ciąży! :szok: Co Wy na to???

Madeeeee :))))))))))) ************

jak to gowno daje?! poczytaj wiecej :)
dyskusyjne jest tylko czy wystarczy raz na czczo, czy robic cala krzywa cukrzycowa, czy tylko po wypiciu tego swinstwa. Moj lekarz robi tylko ostatnie. Ale pierwsze slysze, zeby w ogole glukozy nie badac.

MADE!!! hej! :-D:-D:-D jak sie czujesz?

aaa kuocie pytalas na kiedy termin. wg tabelek wszelkich 19 wrzesnia, a wedlug gina 16 wrzesnia (lub jesli Zosia bedzie w takim tempie rosla to moze nawet wczesniej ale ja ja znam i cos mi podpowiada, ze to jednak bedzie II polowa wrzesnia) :)

reklama
aaaaaaaaaaaaa... dalam to na profilu na FB ale dam jeszcze tu. Czytalam to wczoraj w wannie wieczorem i malo sie ze smiechu nie posikalam... Wedlug gazetki dla ciezarnych kobieta w ciazy jest jakas znudzona zyciem kura domowa, dla ktorej najwieksza atrakcja jest ogladanie tv sniadaniowej i.. a zreszta przeczytajcie :)

[h=6] "Wiele kobiet w ciazy, ktore cale dnie spedzaja w domu, narzeka, ze czas przecieka im przez palce. Tobie nie musi. Rano zaplanuj sobie caly dzien, np.: do godziny 11 ogladam telewizje sniadaniowa, potem szykuje obiad lub robie drobne prace domowe (...) lub szykowanie ubranek dla dziecka czy porzadkowanie rodzinnych zdjec. Nie przejmuj sie jesli nie zmiescisz sie w harmonogramie (...). Gdy zas wypadnie cos niespodziewanie np. przypomnialas sobie o urodzinach mamy i chcesz zrobic jej serwetke na szydelku (...).". [/h]yyy nie wiem czemu sie wklilo wyboldowane.. nie umiem tego zmienic.

dziwne to:baffled: ja w ciazy nie myslałam o swetrze na szydełku tylko jak sie w lozku ulozyc zeby wygodnie było i ze wszystko mnie boli:dry: a moze to ja dziwna??

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry