• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
To są gumiaczki??? Aaa a ja w LIDLU zakupiłam, chyba 21 numer i zastanawiam się, czy będą nóżki łatwo wchodziły :confused: Majeczka współpracuje przy zakładaniu i pcha stópkę? Mojej założyć jakikolwiek bucik to jest sztuka :eek:

Paula Majeczka cuuuudoooo!!!
I jeszcze
Wszystkiego Najlepszego z okazji Roczku

Wszystko co piękne i wymarzone

Niech w Twym życiu będzie spełnione.

Niech życie słodko płynie,

a wszystko, co złe niech szybko minie.

Maja bardzo lubi buciki;)))
te gumiaczki to 20 są, ciut ciężko się je zakłada, ale lekko je nasuwam na stopkę, potem stawiam ją na ziemi i dopychamy ;))) dajemy radę;)))grunt,że nóżki suche, bo u nas od kilku dni ciągle pada....

zmykam obiadek szykować, papa!

A ja się wkońcu zebrałam i kupiłam porządne sandałki do nauki chodzenia:)) I dumna jestem z siebie strasznie:)) Bo sie zebrać nie mogłam.
A widzę że mojej siostry córka uczyła się chodzić w szmaciakach i nie chce wogóle chodzić w takich porządnych butach (opinających nóżkę) a krzywo stópki stawia... Wikuśce buty na szczęście nie przeszkadzają i tuptamy za rączkę pięknie stawiając nóżki:))

A tak wogóle to mąż do pracy dziś poszedł. Kciuki proszę trzymać żeby został i dostał umowę!!
Już pracował dla tego gościa (więc wie jak robi) ale na zasadzie podwykonawstwa na lewo. Teraz poszedł do firmy i chciałabym żeby go normalnie zatrudnił i zarejestrował... Kredyt byśmy mogli brać i mieszkania szukać do kupienia:)) I o drugim dziecku myśleć:))

STO LAT DLA MAJECZKI! ROŚNIJ ZDROWA I UŚMIECHNIĘTA! BUZIAKI!

Super wygladaja, Zu z tata, w chuscie! mamy w czwartek szkole rodzenia w domu, to zapytam polozna czy nauczy mnie chuste wiazac, bo ja to za malo sobie i yt ufam :)
a tapeta bardzo fajna! aczkolwiek szkoda, ze nie pokazali jej z oddali na calej scianie, bo tak nawet nie za bardzo wiadomo jakiej wielkosci te misiaki sa. takie wzory to najlepiej zobaczyc zdjecie calej sciany, jak sie komponuje, bo mozna sie wkopac.

Zizi
ja glukoze prawie zwymiotowalam. czegos tak ohydnego w zyciu nie pilam :) a potem bylo mi caly dzien dziwnie :)
a migrenowych klopotow z glowa wspolczuje bardzo. Ja przed ciążą miewałam a od kiedy brzuch mi rosnie ani razu sie chyba nie zadzryło. A nie.. raz, na samym poczatku 3 dni lezalam w ciemnym pokoju i jeczalam. Nigdy nie pomyslalam, zeby z tym gdzies isc, bo moja babcia ma, moja mama ma... zawsze najgorszy byl dla mnie pierwszy dzien, a potem juz jakos umialam i do pracy pojsc, i obiad zrobic ale brr.. na samo wspomnienie mnie mdli.
a pytaniami zasypuj! kompletowanie wyprawki jest przyjemne bardzo chociaz potrafi zmeczyc :)

a dzis stal sie cud i poczek spal do 12 :) gdyby nie koscielne dzwony, to pewnie spalabym do wieczora! juhu!

Mnie niestety nie było stać na dobre buty dla Kamisia, gdy uczył się chodzić.
Sama miałam jedną parę i chodziłam w nich tak długo, aż mi się rozwaliły :eek: Ehhh to były czasy... :eek:
Potem i tak musiałam zachodzić w głowę, skąd brać pieniądze na przynajmniej wkładki ortopedyczne, które musiał nosić :sorry2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry