• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ZIZI to jeszcze nie skompletowana? :szok::-D
A jak się czujesz poza tym? :sorry2:

Poza tym czuję się dobrze, tylko spojenie łonowe mnie boli od tygodnia, ale ujdzie:cool2:
A z kupowaniem czekałam, bo chciałam wiedzieć dla kogo mam kupować:happy2:
Teraz będę Was zasypywać pytaniami:-p:tak:

Wiolu dziękuję, być może się odezwę. Na razie czekam aż ciuszki przyjdą do mnie od moich koleżanek i siostry. Musze zobaczyć co dostanę a co muszę dokupić.

Rureczko dziękuje za propozycję.
Piękna mała Zu:happy2::happy2:

Ostatnia edycja:
Kocie :-):-) Helena jak malowana, a Togo jest śliczny, a jaki dostojny:szok: Były by piękne kocięta:-):-D masz wiadomości od Dagmary? Pisałam do niej rano ale nie odpisała :((

Zimno jakos u nas... zrobilam sobie herbatkę z miodkiem i cytryna i od razu lepiej :D

rureczko boksery to ogolnie leniwe psiska. sunia jest przyjaznie nastawiona do wszystkich, chodzi za czlowiekiem jak cien, ciagle jest pod nogami. wada skacze na czlowieka z radosci( ale wedlug mnie to kwestia zlego wychowania psa, my ja wzielismy jak miala 9 mcy i nie udalo sie jej tego oduczyc)i wszedzie jest pelno sliny
malzonek i Zuzia sliczni:-)

Oj jaki śliczny Franuś:)) Jaka śliczna Iwcia i Wiola:))

i dojrzałam resztę:))

Rurka małżonek i Zuzinek piękni:)))
Jak chusta się sprawdza?

Zizi ja tez kompletowałam wyprawkę pod koniec:)) w jakims trzydziestym któryms tyg chyba:))

U nas jest teraz faza że Młoda chce się tulic do psa i częstuje wszystkim co ma:) A psina ucieka:)) Ostatnio sobie ubzdurała że smycz od telefonu jest na psa i łaziła za psinką i wołała "ła ła oć" i usiłowała jej to na szyje zarzucić:))
A dziś częstowała ją paluszkami tak że łamała, dawała połowę psu a potem resztka machała przed psem i mówiła "nie nie nie" i uciekała:))

Ostatnia edycja:
Co to ja miałam....

Aa, pytałam MADE o 9.00, czy wychodzi dziś, ale też nie odpowiedziała, mam nadzieję, że sobie smacznie śpi po prostu ;-)

Togo był pięknym kotem, teraz już trochę zmarniał, ale nadal po matce ma niezwykle gęstą i delikatną sierść :) Niestety jest już stary, ma prawie 16 lat i kicha krwią na wszystkie strony :sorry2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry