Czarny Kocur
Made by Made :*
Wspaniałe
)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Siedem lat temu mieszkaliśmy razem z G, ja wynajmowałam mieszkanie koleżanki, która wyjechała do Irlandii na dwa lata, no i wtedy któregoś wieczora usłyszałam, że Grzesiek zawsze chciał labradora
Weszłam do sieci i za parę minut znalazłam mu Bilona, następnego dnia już go kupowaliśmy
Potem oczywiście to ja go wychowywałam, na szczęście nie pracowałam, bo były wakacje

to ty wybralas Bilona

Ja tesknie za Toba stale!!!
brzmi ta historia strasznie.. Nie dziwie sie, ze sie przestraszylas! No i super, ze lekarka zauwazyla to wykrzywianie!! Bo skoro ani Ty, ani maz, ani kolezanka nie zauwazylisce, uff...
Ponowne skierowanie? A wczesniej z jakiego powodu mialas skierowanie do neurologa? Juz wczesniej jakies podobne atrakcje Cie spotkaly?
odpoczywaj, dbaj o siebie i pisz z nami czexciej, duzo czesciej! No i... Hmm... powodzenia na glukozie! Fuj.
ale nie czułam się dobrze i 2 godz. siedziałam w laboratorium, jutro odbiór wyników. Zobaczymy ile będzie. Musiałam szybko coś zjeść, bom głodna jak wilk wróciłam