• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rurka i co?????

Kocie zakup nie zaszkodzi:)) U nas tata najpierw jak szła kupa (co ewidentnie po moim dziecku widać) mówił do niej że idzie "bee". I ona załapała że to to. I potem sama zaczęła mówić zanim zrobiła, potem na nocnik w pieluszce, a potem na nocnik bez pieluchy:) Tyle że nie zawsze chce usiedzieć na nocniku i jak ucieknie to pod stołem robi a potem się chlapie w tym jak nie zdążymy:-D ale ideę chwyciła, technikę dopracujemy:))
Grunt to chyba wyczuć moment kiedy dziecko CHCE... albo mam poprostu zdolne dziecko, albo jakoś przypadkiem się dobrze do tego zabraliśmy:)))

MONIU widzę Wiki bardzo profesjonalnie szkolona, to i rezultaty imponujące :tak::-):-D

CORA pojęcia ni mam, bo takiego różowego bym sama nie kupiła :-p To prezent :sorry2:

WIOLU przyznaj się coś zjadła, że Franio nie może przerobić? :confused::cool2:

Do końca pazdziernika macierzyński, cały listopad urlop zaległy- w grudniu wracam:-( cały grudzień mama ma urlop i z Zuzem siedzi a od stycznia do żłobka/niani:-(:-(:-(:-(:-(:-(

RURECZKA no to mieć nadzieję, że Zuz się ustabilizuje do tego czasu :-)
Ja wiem, że to łatwo pisać, ale bądź dobrej myśli, bo na pewno się wszystko ułoży, ja bym chyba spróbowała do żłobka najpierw :tak:

Karola chętnie, ale po godzinie jej ryków miałabyś dość ;-)

Kocie na nic innego nie liczę:-) jak tam Ufolka, Bilonik, Helenka i Togo? kłaczą się??

RURKA ano kłaczą i po blatach mi łażą w kuchni :dry: Najbardziej kłaczy oczywiście Bebilon uuuuuch........ to jest taki pasożyt jeden mówię Ci :dry: A podłoga ciemna i blaty ciemne, a ja mam taki dobry wzrok :dry:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry