• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WIOLU no dokładnie :dry: sama się tak załatwiłam :-D:-D:-D Człowiek słabe serce miał... i jeszcze całe konto wówczas sobie wyczyściłam na Bilonika! :szok: Uuuuch..... :dry::-p

reklama
kocie :-D:-D:-D:-D
zizi super ze juz po glukozie, jak dla mnie nie byla straszna tylko ten odruch wymiotny bleeee

a to my wczoraj,Iwa zla bo sie uderzyla

Załączniki

• DSCN6090.jpg
    DSCN6090.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 42
FRANIO jaki cudny pulpecik!!!! :-D:-D A Elfik jest prześliczny nawet jak się złości Cmok! Cmok! Cmok! :-)
Rany Iwusia to taka do mojego Kamisia podobna :sorry2:, te same oczka łobuziarskie :-p
A Mamusia pogodna, mimo przeżyć ;-)

kocie te oczy pokazuja caly jej charakterek...luj jest niesamowity z niej.poczek ma na 19 wrzesnia termin

zizi jakbys czegos szukala dla malej to daj znac, do roczku mam praktycznie wszystko po malej bo pozniej Paulina troche wziela

Zizi ja glukozę źle wspominam :O u mnie finał był w laboratoryjnym klozecie i pociesze Cię, że ja to piłam dwa razy!
Jakbyś potrzebowała jakies ubranka to daj znać, wyślę, bo nie mamy komu oddać, a Tobie się przyda :))

Kochane dziękuję za wsparcie odnośnie żłobka- jeszcze nie raz się przyda!

Wiolu Franio cudny a Iwa rozkoszna na zdjęciu :P coś chyba nie w humorku dzisiaj ?powiedz mi jak ten Wasz bokser do dzieci się zachowuje??

Uwaga, uwaga Szanowny i Zuu:-)
Zobacz załącznik 483057

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry