• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
O Wy praprapraaaaa....wnuczki swoich babek :szok: To babki SIEM tysiącami lat męczyły ze szmatami wielorazowego użytku, piorąc bez detergentów, żeby teraz ich wnusie się tak obrzydzały nawet na samą myśl?????? WSTYD i HAŃBA :sorry2: Zero empatii kuleżanki oj oj oj... :-p Cieszta się i doceniajta, że tak późno zaistniałyście ;-)

Ja szanuję podpaski wielorazowego użytku i nie wzbudzają we mnie obrzydzenia, chociaż oczywiście nie ciągnie mnie do ich użycia.

A mój Kamil chowany całkowicie na tetrze i było wcale nie najgorzej, z kupą się nie pierze, tylko trzeba ją najpierw wyskrobać, albo wycząsnąć hehe do kibelka, a siku się wypłukuje najpierw :tak:

No i tyle miałam. DZIEŃ DOBRY :-)

reklama
Cześć:)
Witam się poniedziałkowo-kawowo i nieprzyzwoicie wyspana:)))
Oczywiście was nei nadrobię:( We weekendy zwykle mnie nie ma bo czasu na kompa brak:(

Rura jak Zuzinek??

Made jak samopoczucie? Jak operacja? kiedy do domu?? NIC nie doczytałam:baffled:

Jak ktoś może mi streścic co się działo na ostatnich 28 stronach to poproszę!!!

:-p
Obliczają co niektóre głowy -
Miesięcznie, w Polsce 10 milionów kobiet produkuje 150 milionów zużytych podpasek higienicznych. Po roku, tą ilością higienicznych śmieci można by dziewięciokrotnie wyłożyć cały równik kuli ziemskiej.

To tylko w Polsce. To tylko podpaski. A pieluchy?

Daje do myślenia... Co z tym całym syfem robić? Bo nie jest biodegradalny.

Hej ;-)

Moniu od 20 do 22 ryk. W nocy nawet ładnie spała. Teraz lezy na cycku, ciumka smoka i na jedno oko przysypia:-D Kochana mozesz mi napisac jaka jest u Was stawka niani? jesli nie tu to na priv. Ciekawi mnie to, bo rozwazam zatrudnienie jakiejs pani niz złobek, /chyba ze mnie to zrujnuje finansowo:baffled:

Rurka PW.
Niania to fajna sprawa pod warunkiem że się dobrą wybierze. Ja wolę tak niż żłobek bo ja długo pracuje i nie wyobrażam sobie żeby Wiki była np 10 godz w żłobku.
Ale wiesz zawsze sa plusy i minusy. Ja jak narazie nie żałuję i nie widzę zbyt dużo minusów więc moge tylko o plusach niani pisać jeśli chcesz:). ale np moja siostra oddała małą do żłobka (finanse) i też jakoś dają radę:)

Monia dziekuje :* a jak swoja nianie znalezliscie?

Kocie otoz to :-( najlepiej bym w domu została i nawet o tym mimochodem Szanownemu wspominam ale... raczej nas nie stac finansowo, zeby tylko 1 osoba pracowała:zawstydzona/y::-(:-(

reklama
dzien dobry:-(
podly nastroj+ niewyspanie (Franek spedzil cala noc na cycku-nigdy tak zle nie bylo) , od rana tzn5 placze na brzuszek a mi juz cycki odpadaja

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry