WIOLKA1509
Fanka BB :)
Pulina pokaz co ci tak przypadlo do gustu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja już zapomniałam o NEXCIE hehe, bo brat mi miał tyle przywieźć, a nie przywiózł hehehe 

Ale kolekcja bombowa! Tylko jak Martynka teraz coś je to jest od razu do przebrania...Żal by mi było takich ładnych rzeczy :-)Cześć
Nikt nie tęsknił...szkoda
W czwartek po południu źle się czułam, wieczorem zaczęły się zawroty głowy, w nocy wymioty, w piatek rano tak samo, wystraszyłam się że znowu coś dziwnego się ze mną dzieje. W piatek mąż zawiózł mnie do lekarza rodzinnego, przyjęla mnie dopiero o 13stej. Do tej pory lepiej się poczułam,a w gabinecie już wogle mi przeszło, ale....zauważyła u mnie, że prawy kącik ust mi się wykrzywia, że porażenie nerwu twarzowego
aż męża do gabinetu zawołaliśmy, a potem koleżankę, oni nic nie widzieli, ja zresztą też nie. Dostałam ponowne skierowanie do neurologa
Cały piątek przespałam. Dopiero wczoraj czułam się normalnie i dobrze.
Uciekam teraz do kościoła, zajrzę wieczorem
Paa
A przez przypadek znalazłam takie coś:
Podpaski wielorazowego użytku z materiału - delikatnej bawełny firmy NAYA - sklep - najtaniej i najszybciej!
BRRRRR..................![]()