• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No Paulinko chcesz mnie dobić :-p Ja już zapomniałam o NEXCIE hehe, bo brat mi miał tyle przywieźć, a nie przywiózł hehehe :-p:-p:-p:-p:-p:-p Ale kolekcja bombowa! Tylko jak Martynka teraz coś je to jest od razu do przebrania...Żal by mi było takich ładnych rzeczy :-)

A ktoś pytał o pranie TEGO....No otóż podobno to się w ciągu dnia wrzuca do miski z wodą i się pierze przy najbliższym praniu z innymi rzeczami (z pieluchami dziecięcymi włącznie) HAHAHA! To Wam obrzydziłam wieczór!

Wiola, ja właśnie odkładam pieniążki z każdej sprzedaży na konto dzieci, a kupuję tam tylko ubranka tzw. wyjściowe czy kurteczki zimowe, na Daniela patrzę pod kątem przedszkola też...a wiesz tak drogo tam nie jest np. 4pack bluzeczek na Daniela za 16 funtów- to wychodzi 4 funty za sztukę, razy 5zł=20zł, w polsce rzadko się kupi za 20zł dobrą jakościowo bluzeczkę...już testowałam wieleeeeeee sklepów pod tym względem;))) chyba że na wyprzedażach w tych droższych

dobra, padam, dziś kolejny dzień był w samochodzie, mykam pod prysznic i spaciu, kolorowych!!!

reklama
Cześć:zawstydzona/y:
Nikt nie tęsknił...szkoda:zawstydzona/y:
W czwartek po południu źle się czułam, wieczorem zaczęły się zawroty głowy, w nocy wymioty, w piatek rano tak samo, wystraszyłam się że znowu coś dziwnego się ze mną dzieje. W piatek mąż zawiózł mnie do lekarza rodzinnego, przyjęla mnie dopiero o 13stej. Do tej pory lepiej się poczułam,a w gabinecie już wogle mi przeszło, ale....zauważyła u mnie, że prawy kącik ust mi się wykrzywia:szok:, że porażenie nerwu twarzowego:szok: aż męża do gabinetu zawołaliśmy, a potem koleżankę, oni nic nie widzieli, ja zresztą też nie. Dostałam ponowne skierowanie do neurologa:cool: Cały piątek przespałam. Dopiero wczoraj czułam się normalnie i dobrze.
Uciekam teraz do kościoła, zajrzę wieczorem:sorry:
Paa

Ja tesknie za Toba stale!!!
brzmi ta historia strasznie.. Nie dziwie sie, ze sie przestraszylas! No i super, ze lekarka zauwazyla to wykrzywianie!! Bo skoro ani Ty, ani maz, ani kolezanka nie zauwazylisce, uff...
Ponowne skierowanie? A wczesniej z jakiego powodu mialas skierowanie do neurologa? Juz wczesniej jakies podobne atrakcje Cie spotkaly?
odpoczywaj, dbaj o siebie i pisz z nami czexciej, duzo czesciej! No i... Hmm... powodzenia na glukozie! Fuj.

Mnie z tego dokladnie samego powodu pieluchy wielorazowe obrzydzaja. A tak fizjologicznie bardzo patrzac, to tresc miesiaczki jest czysta, a kupa i siku to sam syf... Ble.

A my dzis na spokojnie. Po poludniu odwiedzili nas znajomi a potem skrecilismy lozeczko :) jeszcze tylko materac, przescieradlo i gotowe!
Brakuje nam juz naprawde nieiwlu rzeczt :) chcialabym chyba max do polowy sierpnia wszystko zebrac... A najlepiej w jednym sklepie za jednym zamachem i miec z banki.

Made jak sie czujesz? Hula hop pewnie jeszcze ie pokrecisz ale jak z chodzeniem? Kiedy zaczynasz fizjo?

Rureczko ​och ten Zuz...mam nadzieje, ze w nocy troche pospicie.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry