• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
W kwestii zwierząt powiem tylko :eek:

Lilu Zuzia dzisiaj brzuszkowo lepiej, ale wstała o 8 i wcale nie spała w dzień. Co ją odłoże do łóżeczka do zaraz robi oczy jak 5 zł i tyle spania :szok:

Wiolu nie jesteś sama, u nas też burzowo ostatnio... to wszystko ze zmeczenia- człowiek się czepia o każdą pierdołę :dry:

reklama
rureczko niestety niektore niemowlaki nie spa w dzien. pacz Iwa i Olenka
a co do mezow to brak mi slow...moj ostatnio ciagle mnie zadziwia , mysle ze juz gorzej byc nie moze a on mi udawadnia ze jednak moze

Wioluś a co konkretnie się dzieje? Oj współczuję i pamiętaj - MAM DUŻO PATELNI!!!! A co do szwagra to hahahaah! DOBRE! W sensie, że moja szwagierka to ma z nim siedem nieszczęść :-p Niestety oni to już mają tyle kłopotów, że masakra - to już mój związek mi się prawie idealny wydaje. Nie wszystko złoto co się świeci niestety....

Rureczko
a na rączkach Zuzia by nie pospała? Zmęczona już pewnie maleńka :-(

cora ja nie taka glupia zeby sie klucic i morde drzec, szlak mnie trafia od wewnatrz i najzwyczajniej w swiecie zachowuje sie tak jakby go nie bylo, nawet sie nie odzywam do niego( co jest trudne dla mnie bo lubie mowic)

lil moze jak sie zbiore to priva ci wysle , tak wszystkim niechce pisac.
a co do szwagra to ...:-)chodzilo mi o to ze fajnie sie z nim rozmawia i wydaje sie sympatyczny...ale z drugiej strony wydaje mi sie ze to podrywacz tak troche:sorry2:, ale to tylko moje skromne zdanie, nie gniewaj sie

Ostatnia edycja:
Wiola hahaha - podrywał Cię??? :-) Za co ja mam się gniewać???? To nie temat na ogólny, bo tu się okazuje LUDZIE czytają, ale jak mi napiszesz na priv co tam u Was to Ci może potem napiszę o co mi chodzi, ale w sumie to ich sprawy. To jest w ogóle brat mojego pana - nie powiem, że nie sympatyczny. Koniec tematu ;-)

OOO takiego szwagra to i ja bym poznała:-D

Lilu śpi skubana TYLKO na rękach:szok: jakis radar ma i jak ją odkładamy do łóżeczka to od razu oczka otwiera:szok::-p

Rureczko oj to masz ten trudniejszy model...ja miałam (i mam) takie obydwa, więc doskonale Cię rozumiem....Moim zdaniem jak dziecko tak wiele potrzebuje czułości to trzeba mu ją dawać - nosić ile mu potrzeba - to Ci się zwróci w przyszłości w postaci szczęśliwej i spokojnej córki!

reklama
Jeju Cora ile wzruszeń wywołał taki test u mnie...jeden i drugi....To już tylko wspomnienia stety niestety........

Made hahaha! To Lili się dziś obnosi z privami :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Bo ma już kiełbie we łbie i nie wie, że jak priv to priv! Jak ma dotrzeć to dotrze :-p A Ty spakowana do domku już? :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry