• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
CZeść
Wiola - Wam również miłej niedzielki, jakieś plany?
Cora - oprócz częstego odwiedzania Wc jak minęła nocka?
U nas ostatnio pobudki 5.30 i Igi gotowy do zabawy :/

reklama
Emyly, Rureczko - czekam na pw w kwestiach wszelakich :-)

Emyly widzę już różnicę między bambasami a coola baby - przyjrzyj się jak są uszyte, te coola baby są o wiele dłuższe i nic dziwnego, że przelatuje między nogami! Używasz ich dalej??

Wioluś i Tobie miłego dnia!

Lil - zaraz odpiszę, tylko poskromię marudę.... Jak nocka?? Wczoraj założyłam, inaczej zapiełam, trochę tak pod skos, no i pupa! to samo! W poniedziałek napiszę do nich i będę reklamować

Rurka - dobrze, że Zuzinek miał spokojną nockę :)

rurecka - eeee....niedziela wizualnie kiepska :-p
Jak Zuzinek się miewa?
Dziękuję za wszystkie esemesy!!! :*

Wiola - bardzo się cieszę, że jesteście już w domku :)) Cudowne maluchy!!! Franio naprawdę duży chłopczyk :-) Ucałuj dzieciaczki.

KUOTEK!!!!!!!!!!! UFOLEK PRIMA SORT!!! :-D:-D:-D:-D:-D))))

made dobrze juz po wszystkim, jak sie czujesz?
emyly planow brak, maz z Iwa wlasnie pojechali do kosciola a ja z malym zostalam w domu,nie ma co go tak od razu w to zimnoo brac( w sensie w kosciele jest zimno)
cora szybko masz wszystkie objawy:-)
rureczko super ze Zuzia dzis lepiej, oby tak dalej
lil witaj slonce. a do mnie zadnego pw?bede plakac:-D:-D:-D

Wioluniu - troszkę lepiej, dziękuję :* Właśnie mi wyjęli dren i już nie jestem Lara Croft :-D Chodziłam z buteleczką na prawym udzie i tak mnie babeczki nazwały hehe :)))))))
Rodzice już wyjechali? Jak sobie radzisz Kochana?

cora :-D

KUOT będzie, czy Go nie będzie? :eek:

reklama
cora mysle ze troche podswiadomosc tez dziala...ze mna sie tak dziala jak staralismy sie o dziecko ze co miesiac mialam nowe objawy ciazowe:-D. fajnie ze sie udalo, oby jak najmniej objawy ciazowe ci dokuczaly

made fajnie ze wesolo tam masz, jutrezjsze wyjscie ze szpitala nadal aktualne?
rodzice wyjezdzali 30.06.a ja daje rade, nie mam wyjscia.najgorsze jest to ze teraz gdzies tam w srodku siedzi we mnie lek ze chwila i znowu cos sie stanie i znowu szpital.jak wyzdrowiejesz to musimy interesy dokonczyc:tak:;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry