• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wioluś hahahaha!!! ALE CZADOWY JEST TEN WASZ FRANIO!!!!!!!!!! Już jaki pulpet z niego!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D UWIELBIAM GO!!!!!!!!!! A to zdjęcie z Iwcią i tatusiem na kocyku! PIĘKNE! Jak on się tam słodko przeciąga!!! AAAAA :-):-):-):-):-):-):-):-)

Cora objawy ciążowe na całego widzę :-)

Rureczko ja nie doczytałam - jakie Ty leki dajesz naszej kochanej Zuzi????? Mam nadzieję, że nie jest chora?????

Mary miło, że wpadłaś :-):-):-) Już zdrowi jesteście???

ja tylko przelotem

Wioluś jaki cudny już chłopaczek z Franusia!!!!

Pok pytałaś co u Libby? mogę powiedzieć,że chwilowo mają spokój, trochę się u nich działo od początku roku, Maciuś chyba od 10mies. biega, za tydzień 22 lipca ma roczek;)), kupili mieszkanko poza miastem i Libby podoba się bardzo życie na 'jej wsi';))
ma dobrą pracę i w końcu się jej pan oświadczył;))) chyba mnie nie udusi,że to zdradziłam;)))

oki, dzieci za dużo dokazują na dworzu....była u nas burza i teraz w kaloszach śmigają;))

papa koleżanki

aaaaa Rureczko mam już trochę ubranek na 6-12 mies. odłożonych, pokazać ci po niedzieli???

Wioluś paczuszka doszła???wszystko w porządku???

Paulina zapomnialam...tak paczuszka byla by juz we wtorek 3 .07 ale ze jechalam do szpitala to nie odebralam jej , odebralam teraz w czwartek. wszystko ok.a swoja droga poszukuje bodziakow na krotki rekaw rozmiar 68. ja mam same na dlugi rekaw bo jak Iwa chodzila w tym rozmiarze to byla u nas zima. kupilam juz 7 pack na allegro ale na codzien tez by sie cos przydalo.

Rurka tak Iwa jest zazdrosna, do tego nerwowa, rozdrazniona, histeryczna i ogolnie ciezko nad nia teraz zapanowac a ja powoli trace cierpliwosc i zaczynam krzyczec( az styd sie przyznac). mam nadzieje ze niedlugo uda mi sie ,,odzyskac" moja corcie

AHA Paulina prosze pogratuluj Libbi. bardzo sie ciesze z jej szczescia:tak:

Ostatnia edycja:
Paulinko jak najbardziej tak :)) odkładaj kochana, odkładaj :))

Lilu dajemy debridat co 8 godzin i bobotik co 6 godzin. Dwa dni jej nie dałam i dzisiaj tragedia! Zuzia 2 dni prawie nie spała, wyła i ciągle na ręce. Czytałam, że kolki spotykają 30 % dzieci, szkoda że akurat w tych 30 musiała się znaleźć... zaraz Ci machnę PW!

Wiolu kurcze... tak właśnie myślałam :( oby Iwcia szybko "wróciła" do poprzedniej wersji :P bardzo się kochana cieszę, że już jesteście w domku!
Pisałaś ze Franio już 6 kilo... duży chłopczyk! Zuz też ostatnio się taka pyza zrobiła, a takie to małe było... 2860... a teraz? pewnie koło 6 już ma:-)

Kochane Made czuje sie lepiej, bo wczoraj bardzo cisnienie jej spadło i kroplowke dostała. Po znieczuleniu miała gadulca i nawet poprosiła anestezjologa o drugie znieczulenie :-DHumor jej dopisuje, wiec jest nie najgorzej:-) jak dobrze pójdzie to w pon do domu:happy:

Pok pytałaś co u Libby? mogę powiedzieć,że chwilowo mają spokój, trochę się u nich działo od początku roku, Maciuś chyba od 10mies. biega, za tydzień 22 lipca ma roczek;)), kupili mieszkanko poza miastem i Libby podoba się bardzo życie na 'jej wsi';))
ma dobrą pracę i w końcu się jej pan oświadczył;))) chyba mnie nie udusi,że to zdradziłam;)))

Pogratuluj Libby ode mnie koniecznie! Bardzo sie ciesze, ze wszystko sie uklada! Pozdrow jai wysciskaj!

Wiolu! Nawet nie wiesz jak milo miec Cie znow na forum!

Rureczko... A ta Zuzia... Jeszcze troche i powinno jej przejsc.. Jeszcze troszke... Buziam Was mocno!

Dzieki za info o made!

My kolo 11 wyszlismy z domu i dopiero wrocilismy. Padam! I dysze :)

Poczku odpoczywać! ;-)

Rureczko oj Ci współczuję tych kolek - my też mieliśmy brzuszki, ale takich przebojów to nie mieliśmy! :eek: Byle do przodu!

Cora dzięki za podro od Józefinki! Masz z nią kontakt?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry