• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dzieciaki wstaly jedno o 5 drugie o 5.20. Iwa zasnela przed 8 i wstala o 12 a Franek zasnol o 9 i wstal o 11.30 . wiec mama tez zdarzyla troche pospac. zaraz lepiej sie czuje.

rurka zamowilas juz cos?bo jakby co to wydaje mi sie ze ja moge cos miec z bluz i sweterkow dla takiego malenstwa

reklama
Rureczko świecącą zieleń poproszę dla mnie! Ewentualnie coś złotego!

A dresik ciut większy kupuj!

Wioluś mi się nigdy nie zdarzyło, żeby dzieci w jednym czasie spały :eek: No chyba, że w nocy...

Paulinko u mnie to samo! Mój pan niespodziewanie z pracy na chwilę wparował, bo czegoś zapomniał i z takim hukiem w drzwi walił, bo ja klucza nie wyjęłam (skąd miałam wiedzieć, że przyjdzie? NIGDY o tej porze nie przychodzi!). Doskonale wie, że mała o tej porze śpi! I oczywiście z jeszcze większym hukiem wyszedł i nawet przepraszam nie usłyszałam!!!!!!!! KRWI!!!!!!!!!!! :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:@#$%^&&*()@#$%^&*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idę :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

reklama
LILI idziesz się "napić" ???? Na KUFELEK??? :-p To idę z Tobą, bo mnie tu mała nie śpi od 5.30 i zaczynam świrować od tego marudzenia i noszenia i cudowania :eek:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry