• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
cora 68 o niby tak na okolo 6 mcy ale np Franek juz zaczyna nosic ubrania w tym rozmiarze , a np Iwa nosila wlasnie okolo 5/6 mcy. to zalerzy jakie dziecie duze. a ty teraz nie pozbywaj sie ubran bo ci potrzebne beda:-)

hej :)
ja dzis spalam do 11, zaczelam prac i pewna kolezanka forumowa strasznie mnie na boku zagadala stad moje dzisiejsze spoznienie. tv sniadaniowa niestety znowu przegapilam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wiolu
ale zgrane te Twoje maluchy :) zey tak razem wstawac :)

ja to sie na razie z Wami nie spotkam o 5:30, nawet telepatycznie. za to o 3 po drodze do toalety jak najbardziej :)

ja z mebli polecam muzpony.pl :) z reszta rurka juz wie.
tam jest moje wymarzone lozeczko "fino", ktore jelsi rurka wezmie, to juz sie do niej nie odezwe z zazdrosci ;P

a na taka wczesna ciepla jesien (u mnie to moze byc nawet 20 stopni) to nie wystarczy cieple body, jakis dresowy pajac i na to kocyk czy cus?
skad wiedziec czy jest dziecko wystarczajaco cieplo ubrane? to jakas czarna magia!!!

jak to pajaca na gole nozki? a na jakie nozki nakladac pajaca? to kalesony dla takich babli sie kupuje?
ratujcie... zosia za 2 miesiace a ja sie czuje zielona jak, nie obrazajac nikogo, ufoludek.

co do expedit podpisuje sie pod tym co Mary mowi. U nas po 4 latach expedit byl w stanie oplakanym (wg moich standardow). billy tez qpa. expedita musielismy podtrzymywac ksiazkami bo sie caly wyginal, billy to samo. teraz mamy hemnes i jestem bardzo zadowlona. rok mija i nic sie nie wygina :) no moze troche sie zmarszczyla farba w jednym miejscu, gdzie sie woda wylala.

mary moze u was Ikea wyrzuca jakies odpady? my mamy lozko z ikei - jest super! materac tez jest bardzo wygodny! sof z ikei nigdy nie chcialam ale jednak warunki finansowe nas zmusily, siedzielismy na tych wybranych w sklepie z godzine - bardzo bylo wygodnie. w wwie mamy od 7 lat kuchnie z ikei - jest super. no i sa drewniane meble z ikei, te w pelni drewniane i dobrej jakosci sa bardzo dorgie jak na ikee.
ja ikee generalnie kocham! szczegolnie za kottbular z zurawina! a teraz mam do ikei na piechote 5 minut :D
najbardziej mnie wkurza, ze reczniki maja od kilku lat syfiaste i wycofali moje ukochane dywaniki lazienkowe z gumowym podszyciem!

cora
ja nie pamietam. chyba mnie nie bolal. przed zrobieniem testu tylko podejrzane bylo, ze jak szybko wstaje to cus tak ciagnie jak nigdy wczesniej. ale brzuchowych zadnych chyba nie mialam albo byly tak slabe przy wszystkim innym, ze nie pamietam. Ja nawet nie sikalam czesto. Nawet teraz nie musze biegac do toalety jakos specjalnie czesto ale ja mam jakis dziwny pecherz i potrafilam z trojmiasta do francji autokarem zima jechac 40h i nie zrobic siku po drodze z obrzydzenia do publicznych toalet. moge hektolitry pomiescic ;-)
mi sie objawy rozkrecily kolo 6 tygodnia. rowno w 6. bylam na wizycie u gina (bo tu wczesniej sie nie przyjmuje niz w 6, chyba ze jakas wyjatkowa sytuacja) i pamietam, ze mnie mdlilo juz calkiem i niewiele jadlam a po wizycie to juz nic nie jadlam do 12 tygdonia. potem do 15 bylo juz tylko gorzej a potem juz tylko lepiej a potem inaczej :)

yyyyy i jeszcze chcialam napisac, ze kiedy lil sie zlosci to jest w niej cos takiego, co sprawia, ze bym ja wysciskala gdyby stala z boku! :-D:zawstydzona/y:

A kuot się nie złości równie urokliwie...? :eek::-p:-p:-p

POCZEK ja te gołe nóżki wkładam do kombinezonu letniego, nie pajaca, Smyk przyjął dziwną nomenklaturę ;-)

a co kuot taki łasy na komplementy? :)
ja sie tak gubie w tych kombinezonach i pajacach i innych. a do zimowego kombinezonu jak wkladasz?

reklama
Do zimowego mało co wkładałam, bo się od razu darło :eek: Użyty był z sześć razy może :sorry: Ale zimą to raczej full rynsztunek - bodziak z krótkim, pajacyk bawełniany i kombinezon, a na to kocyk :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry