• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ooo Mary!! :)
ja tez ostatnio myslalam czy by kiedys nie pojsc do tutejszej szkoly pielegniarskiej, bo prawnikiem to ja juz nie chce byc na pewno - nuda!

jeszcze raz gratuluje!!!!!
i ponowie pytanie - kiedy zaczynaja sie studia?

reklama
Pok - zaczynam 14 sierpnia - akurat kiedy mielismy zamiar grzac tylki na tureckiej plazy! :zawstydzona/y: Teraz musimy przeniesc cala podroz tak, aby wrocic najpozniej 13 sierpnia... :zawstydzona/y: A na pielegniarstwo-poloznictwo nabralam ochoty bedac w ciazy... :happy:

Sporo:baffled::crazy:
140 to górna granica i tyle miałam na początku ciąży:baffled:
W poniedziałek idę do pani ginekolog i pewnie mi się dostanie, bo niecałkowicie trzymałam się diety:confused2:

A tak na marginesie, to byłam przed chwilą na wątku o cukrzycy i udziela się tam też Asiek, Wiolu masz ją w stopce.
Urodziła już dziewczynkę:happy:

reklama
O zizi :) to nie duzo ponad norme. Na pewno dieta zapanujesz nad sytuacja!

Mary! Jeszcze raz musze Ci napisac, ze sie bardzo ciesze! Nic mnie tak nie cieszy jak kiedy ludziom spelniaja sie marzenia i plany! Buziaki!

Robilam te golabki i takie dziwne cos w samym dole brzucha mi sie zaczelo robic. Takie bolo-klucie w podbrzuszu. Pojawia sie i znika. To skurcze czy co to?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry