• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Miałam coś napisać, ale mi się zapomniało :eek: a tak zachwalałam swoją pamięć :baffled: eeeee.....nic nie będę pisać, napiję się soku z buraków :-p A w ogóle to rozmawiałam z naszą Kochaną BOOGI :-p było bardzo słodko, bardzo......:zawstydzona/y:

Zizi - zdroweczka, kochana!

Pok - dziekuje slicznie! Bardzo to mile! :-)

Cora
- jeju, wspolczuje ogromnie...

Wlasnie przekladamy podroz do Turcji... Lot juz przelozony - 6-13 sierpnia, ale teraz pertraktujemy z hotelem... Trzymajcie kciuki, prosze, zeby sie hotel na nas nie wypial!... :zawstydzona/y:

Mary - teraz tylko szybka zmiana suwaczka :-D Kciuki zaciśnięte, uda się!

cora - takie rzeczy się zdarzały, zdarzają i zdarzać będą! Myśl pozytywnie, bo dołowanie się nic dobrego nie daje, pewnie, że to przykre, ale życie toczy się dalej...

Cora - bo dostalam sie na studia. ;-) Zaczynam 14 sierpnia, tego dnia jest rejestracja i wszystkie formalnosci i szkola oglosila, ze kazdy MUSI byc obecny... W przeciwnym wypadku ryzykuje sie utrate miejsca. Nasza podroz byla zabookowana na miedzy 10 a 17 sierpnia... :eek: Wiec musielismy przelozyc...

Mademoiselle
- dzieki!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry