• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MADE kuot jest teraz materiał łatwopalny :/ BARDZO :// Bo ja pewnych rzeczy tak szczerze nie znoszę, że pojęcia nie masz....

A jak się do kogoś zrażę, to ..... to już właściwie nie potrafię tego odbudować... i będzie teraz dziwnie :(

I jeśli kogoś trapi, że ten temat jest na ogólnym, to... no cóż post Sergi zaistniał na ogólnym, poparcie dla niego jest jawne, więc GDZIE ja mam iść ze swoim niesmakiem? Mam się chować? Nie Moje Drogie :)

KOTEK - mam pojęcie, mam.....między innymi dlatego nie mogę przestać od wczoraj o tym myśleć. Ale to nie Ty powinnaś się teraz źle czuć, nie TY! Ci co tak postąpili powinni się wstydzić i PRZEPROSIĆ!!!

Fałszywej atmosfery nie zdzierżę... albo się to wszystko wyjaśni i każdy będzie otwarty w swoich relacjach i powie co go w kocie razi (a ja wtedy zdecyduję, czy potrafię to zmienić i czy chcę) albo nie będę tu pisać :(

Tak się zastanawiam - dla KOGO u diabła jest ta grupa?

Czy dla tych, co się tu lubią i od rana śmieją i żartują i wspólnie kawę/herbatę piją i pozaforumowo też kontaktują i wspierają, i w ten sposób lżej im zmagać się z codziennymi obowiązkami, czy dla ponuraków, którzy tu siedzą, bo może nie mają gdzie (przepraszam za złośliwość) i tylko podgrzewają swoją niechęć co do niektórych ???

Wyleczcie mnie teraz z MOICH paranoi :/

A koleżankom Sergi i Mary jeszcze raz dziękuję za forumowe osiągnięcia interpersonalne.

Kot zdechł. Z obrzydzenia nad ludzką naturą.

No to zafundowałam sobie ten KOSZMAR raz jeszcze, i z ogromnym smutkiem stwierdzić muszę, że nie spodziewałam się tego :no:
Jednak ODWAGA produktem jest deficytowym. Chciałabym bardzo dowiedzieć się, bo może nie dostrzegam umiejętności literackich SERGEE, co takiego jest w jej poście, że się z nim zgadzacie? Może lubicie wierszyki o OFCACH? JESTEM ZNIESMACZONA!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry