• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
To miło z Twojej strony PAULINA, dziękuję, że o nas myślałaś.
Ale nie wiem, jak można było wyrazić poparcie dla postu Sergi, nie pojmuję tego, nawet po Twoich wyjaśnieniach.
Dla mnie to co napisała S było bardzo urągające osobiście, to ja przecież kiedyś wiersze wrzucałam :/
Czy odebrałam całą sytuację nazbyt emocjonalnie? Może tak, może nie.

reklama
hmmm ja forum traktuje zawsze jako odskocznie od tego całego mojego życia skupionego głównie na dzieciach,domu....zawsze fajnie z kimś pogadać, nawet głupawkę strzelić, wypić kawkę, ale widzę,że koleżanki to wszystko bardzo poważnie traktują
a wiersze przecież każdy może chyba wrzucać, prawda??? mi zawsze brakowało na to odwagi-ale to nie o to chodzi...

ale mam super niedzielny wieczór zapewniony...zostałam posądzona o fałszywość, choć nigdy nic takiego nie robiłam, zawsze wszystkie koleżanki traktowałam tak samo i wszystkie lubiłam od Serg, MAry, Pok, Wioli, Lil, Karoli, Rurki po Kota i MAde (przepraszam jeśli kogoś nie wspomniałam)

nigdy niczyjej krzywdy nie chciałam...zawsze się cieszyłam na chwilę z kawusią/herbatkę i bb...teraz mi już wszystko zbrzydło...chyba czas przestać się przejmować innymi...
ale
niech Zuzu zdrowo się chowa i nie drze już tak;)
Lilu- urządzaj sobie pięknie mieszkanko, niech MAciuś dostanie upragnione przedszkole a marudka niech prześpi w końcu noc i rośnie zdrowo;)
Corazon niech kropek urośnie i za kilka miesięcy urodzi się piękne maleństwo
Wiolu-oby Was nigdy już żadne takie choróbska nie brały!!! a Iwusia niech tak pięknie dalej rośnie..
Poczek- oby Zosieńka urodziła się zdrowa i była grzeczniutką kobietką;)
Made-oby Boris i Maniek spokojnie przyjęli przedszkole/żłobek a tobie niech się wiedzie w pracy zawodowej jak i artystycznej!
Moniu- oby Wikusia zdrowo rosła i dała ci pospać w nocy
Kot oby Oleńka wyrosła z tej nadwrażliwości i dała ci trochę odpocząć
a dla niewspomnianych buziaki i pozdrowienia

większość z was ma mój nr jakby coś, pozdrawiam....nie lubię kiedy ktoś mnie oczernia i podejrzewa o takie rzeczy...

pa!!!

Paula - nie wydaje Ci się to trochę dziwne, że tylko Ty odczytałaś posta Sergee jako coś za co należy dziękować? Jakie nawoływanie do porządku? A co tu się takiego dzieje, że potrzebny nam BAT na dupę? Kim właściwie SERGEE jest by nas do porządku nawoływać?!

No widzisz PAULINA - więc może teraz rozumiesz jak ja się czułam po poście Sergi... za którego podziękowałaś.

Poczucie krzywdy i niesprawiedliwości dość poważnie boli :/

Ostatnia edycja:
Widzę ,że żadna strona nie chce odpuścić i walczy o to by jej było na wierzchu. Na prawdę watek na forum otwartym ma wam do tego służyć? do przepychanek?

Zastanówcie sie PO CO został stworzony ten wątek? Na czym wam zależy?

Jeśli dojdziecie do wniosku ,ze na kłótniach , ja dojdę do wniosku , ze ten watek stracił racje bytu i go zamknę.

Pozdrawiam życząc miłego wieczoru i czasu na spokojne przemyślenia.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry