• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rurecka - wszystko to racja, tylko ZA CO? Nigdy na żadnych forach się nie udzielałam, nie mam nawet Fejsa, mam tylko Was, i nie mogę się pogodzić z tą niesprawiedliwością.

Made, zadzwoniła, ze wczoraj test wyszedł pozytywnie, a dziś dostała krwawienia...:-( nie zrozumiałam do końca, ale lekarz na IP stwierdził, ze ciąża jest, ale "poleci" i żeby została na zabieg:wściekła/y::wściekła/y: jak stwierdziła, ze nigdzie nie zostaje, to kazał jutro rano przyjechać:wściekła/y::wściekła/y: nic jej nie przepisał...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: skur******:wściekła/y::wściekła/y: że mnie tam nie było... już bym mu dała zabieg....:wściekła/y::wściekła/y:

Zanim nas zamkną, to uprasza się władze tego Imperium o poprawienie błędu, który mnie irytuje ilekroć go zobaczę w wyszukiwarce -
Forum dla przyszłych i obecnych rodziców. Tematy: poróda, ciąża, przebieg ciąży, dzieci, niemowlęta, wychowanie, rodzina.

Miejcie klasę!

reklama
mi sie najbardziej podoba, ze taki Admin chce byc jakims sprawiedliwym wsrod uzytkownikow wpada sobie, zarzadzi i znika zamiast na spokojnie sprobowac zrozumiec co tu sie stalo i wysluchac wszystkich stron, choc ja juz nie do konca wiem jakie te strony sa i co chodzi...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry