• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Made nie tu to gdzie indziej będziemy razem... a jak świat światem niesprawiedliwość była jest i będzie. Możemy się z nią nie godzić, ale widzę, że tu posiadanie własnego zdania jest niewskazane. Trzeba klaskać jak zagrają, bo inaczej nas usuną... trudno. Już ja Was znajdę, oj znajdę moje najlepsiejsze kuleżanki i żadne BB nie jest mi do tego potrzebne :-)

Ewciu no wiesz? straszne to... jak bym do rzecznika praw pacjenta takie cos zgłosiła! Współczucia dla siostry i mam nadzieję, że wszystko z ciąża dobrze się skończy!!!

kurcze Ewciu a nie ma gdzies jakiegos drugiego IP gdzie moglaby pojechac? i czy krwawienie to czy plamienie? bo przeciez nawet jesli (TFU! TFU!) cos zlego sie zaczyna dziac to mozna wciaz cos probowac zrobic!

Kotku, na łyżeczkowanie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
konował zasrany:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: najbardziej mnie denerwuje to, ze że teraz nic nie mogę:-( ani nigdzie pojechać, ani nic... ehh....

Poczku, nie ma nic innego w okolicy...:-( czeka do jutra, zeby rano pójsć do gina swojego... no i nie plamienia, a krwawienia... póki co, na szczęście żadnych "skrzepów" nie ma... dzwoniłam teraz do Niej, ale wiadomo, za bardzo nie ma ochoty do rozmów...

tak, jest w tym szpitalu jeden taki lekarz co tylko potrafi proponować zabieg:wściekła/y: mi z Maciusiem tez proponowali jak na koniec lipca odeszły mi wody:-(:wściekła/y: leeko się zdziwili jak po 2 tygodniach moje serduszko nadal się rozwijało!

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór, koleżanki :happy2:
Co tu się działo/dzieje...???!!! :szok: Nie ma mnie chwilę i takie rzeczy...
Aż boję się znikać na dłużej, a przecież we wtorek zaczynam urlop..

reklama
Made:-D:-D Kaźmisz... nowiuśkie koszuli:-):-) byndzie kochana byndzie! trzeba tylko wszystko ze spokojem, bo tak w nerwach i pośpiechu to nic dobrego z tego nie będzie!

Ja to lepiej bym do MARIANA poszła:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nie bądź koleżanko bezczelna i znikaj jak miałaś zniknąć a nie znowu aferę kręcisz :/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry