• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rureczko, dziękuję Kochana, ale myślę, ze jej lekarz do którego chodzi przepisze... oby... też teraz grzebałam w apteczce, ale nic mi po Mikołajku nie zostało...:-( miałam nadzieję, ze gdybym coś miała, to na wieczór by wzięła... a tak dupa....

ewciu a nie macie tam jakiejs zaprzyjaznionej apteki calodobowej? mi sie zawsze udawalo w czarnych chwilach wysepic gdzies leki na recepte bez recepty... tylko to sie czeba czasem nachodzic od apteki do apteki. kurcze ja mam utrogestan ale zanim dojdzie ode mnie to kilka dni minie. Zaciskajmy kciuki, zeby wszystko bylo dobrze! przeciez plamienia na poczatku sie zdarzaja!

Akurat TY nie będziesz decydować o tym co piszę i gdzie.
To Ty kręcisz afery i zachowujesz się jak półgłówek, który nic nie wiem i nawet czy pierdnąć się radzi innych.

Jeżeli ktoś tu jest głupi to tylko ty kłamczucho i aferzystko. Wymyślasz glupoty, żeby tylko zwrócić na siebie uwagę, piszesz bzdury, mało kto cie lubi, nie zauwazyłas ze srednio tu jestes widziana i raczej nikt z toba nie rozmawia? nie zastanawia cie to dlaczego? Bo wszyscy się na tobie poznali. Wymyślaj sobie dalej swoje smieszne historyjki i udawaj ze to prawda :)) niech inni też się pobawią czytając to tak jak my od kilku miesiecy:-)
zakończyłam z toba ta bezproduktywna dyskusję, bo za niski to dla mnie poziom ;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry