• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Na dzisiaj się pożegnam, kochane... Muszę to przetrawić... Bo jakoś tu się popsuło, u mnie w pracy zapanowała podobna atmosfera... Nie wiem, co jest grane...
A ja chyba z tych wrażliwców, co wolałby, żeby było dobrze..

reklama
Poczku, u nas jedna apteka dyżurująca u mnie gdzie mieszkam na powiat:dry: a u siostry akurat ten, który ma auto pojechał do pracy... a ja nie mam jak znowu...

Rureczko,
wiem, wiem...

Cora,
z postów które były wcześniej, śmiem twierdzić, ze nie widać, ze dbasz:baffled::baffled: albo po prostu były to puste zdania, zeby tylko zwrócić na siebie uwagę... no cóż... tak tez można...

Rureczko, nie warto się denerwować kochana, niektórzy tylko czekają, żeby "zabłysnąć":-D;-)

ja to nie widze, co Cora pisze, tylko tyle, co ktos zacytuje. i sie teraz za glowe lapie, ze rurka jakies afery kreci? i ja znowu nic nie wiem!? wykluczona jestem z klanu jakiegos? nie no....
ja tylko moge powiedziec, ze mnie Rurka nigdy nie pytala czy "pierdnac" :confused: ale to moze w tych pw z kotem o tym rozmawialy?

ewciu
mialam glupio spytac czy ten, co ma auto nie moglby na chwile sie z pracy urwac ale przeciez gdyby mogl to by sie urwal, wiec glupio nie zapytam

odkrylam ostatniego posta Cory... i po prostu nie moge uwierzyc. jak mozna Ewci cos takiego napisac?! i jeszcze sie usmiechac?! ja... ja nie rozumiem zupelnie takiego zła

reklama
mnie do placzu forum jeszcze nigdy nie doprowadziło ale teraz po tym poscie cory...

i gdzie teraz jest administrator jak sie ewidentna prawdziwa krzywda dzieje!?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry