• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mam się płaszczyć?
Może kajać?
Nie ma mowy.

Lepiej niech Szanowna Instancja przyhamuje swoje zapędy.
Albo niech "lepiej" mianuje swoich moderatorów... :/

A poza tym jakoś wcześniej nie miałam przyjemności, a bywały gorsze chwile.. GDZIE wówczas było Wielkie Oko ?

to nagle Administrator sie nami interesuje?
a ciekawe skad Szanowny Administrator wie, ze tu w ogole sie cos dzieje? Tyle tu np postow pod postami, ktorymi od chyba roku nikt sie nie interesuje i nagle Administrator?

to jakies ma byc zabawne? Czy Administrator wie, ze nie moze byc stronniczy? Bo ja nie jestem pewna czy to, co przeczytalam jest obiektywne. I gdzie tu klotnia? Wyjasniaja sobie dziewczyny niejasnosci zaszle i za to ma byc ktos karany???? Co to za logika?

Ja moge Szanownego Admina zapewnic, ze stanowczej wiekszosci uzytkowniczek tego watku na klotniach nie zalezy. Wystarczy?

Jedyna kłótnia jaką tu widzę, to kłótnia z MODERATOREM i przez MODERATORA. A może to taka polityka, gdzie MODERATOR ma głos i decyduje o losach maluczkich? Czuję się jak owad, któremu wyrwano skrzydła...

Wpadłam życzyć miłego wieczorku, a tu takie rzeczy:szok: także zamiast filmiku na wieczór siedzę przed kompem...:sorry2: ale skończyłam już czytać...

Kotku, Ty się mi nigdzie nie wybieraj! I żaden Kot zdechł!!! Made, Ciebie tyż to się tyczy:tak:

co do zamknięcia wątku:szok: nie potrafię nawet słów dobrać...!!!!

Kotek, podpisuje się pod tym co napisałaś!!!

reklama
Made, chyba tak... ale szkoda tego wątku:zawstydzona/y: mimo, ze czesto nie pisałam, to miałam jakiś do niego sentyment:sorry2: tzn. mam... :))

a ja mam moją siostre w głowie... eh... trafiła na pierdo****** szama na na izbie przyjęć:wściekła/y::wściekła/y: że mnie tam nie było, ja bym temu konowałowi pokazała wrrr....

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry