reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LOVELY- kuruj sie kochana naturalnie bo WY z narzeczonym juz dzialacie i lepiej uwazac na leki,zdrowka zycze.;-)

reklama
mama05 - dokładnie tak robię - herbatki, mleczko, miód, cytrynka :) no i jedynie tran biorę i rutinoscorbin, ale chyba aż tak bardzo mi to organizmu nie zatruje nie? :)

Maryla - Jesteś taka agentka że normalnie mi cycki opadają jak czytam co ty wyrabiasz hehehe :D

LOVELY- tak trzymaj,mozesz kupic leki homeopatyczne one sa bezpieczne w ciazy np.oscillo...te granulki teraz wszystkie ktora zaczniemy starania bedziemy sie tak leczyc bo niewiadomo w ktorym cyklu sie uda:tak: ja juz teraz wiem czemu tak szybko wyzdrowialam-duzo sie smialam a smiech to zdrowie:-) a smialam sie z tego co tam Maryla pisze,co wyprawia itd:tak::-D

Ooo mama05 - dzięki że przypomniałaś!! przecież miałam takie granulki - lecę do kuchni po nie :D
Haha to może i na mnie ta kuracja śmiechem podziała?

Aaa i jeszcze jem sałatkę i sobie wcisnęłam do niej ząbek czosnku świeżego w ramach kuracji :)

lovely; cycki do góry i to już na bacznośc najlepiej :-D:-D i ja nie żartuje na dole to wszystkie będziemy nosić jako staruczki zamiast naszyjników :) bo wiecie po czym poznć młoda a po czym starą babke ?? młoda ma między cyckami wisiorek a stara pępek - nie dopuśćmy do tego NIGDY

Maryla- i co pohandlujesz z ZAPMARTA masz te ogrodniczki w rozmiarze 86:confused:mowie Ci cierpliwosci i sie rozkreci:tak:

JA WAS TU MIGIEM WSZYSTKIE WYLECZE fajnie brzmi dr. Maryla co :-D:-D:-D:-D:-D:-D

mama05 no właśnie cierpliwość nie jest moją mocną stroną , no własnie mam 3 rozmiary ale one sa wiekowo podane a nie tak normalnie - ta firma tak dziwnie numeruje i według mnie to albo to jest 80 albo własnie 86 ale pomierzyłam dokładnie i wysłałam jej na priwa rozpisane bo bez sensu żeby puźniej odsyłała mi jak by były ciut za małe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
LOVELY- no widzisz nad Toba tez czuwam:tak: MARYYYYLA- MAJ MAZ ALE SIE USMIAL JAK PRZECZYTAL TWOJEGO POSTA:tak::tak::tak:skad Ty masz te teksty.napisze jeszcze raz- fajnie,ze mamy Cie na forum doktor Maryla;-):cool2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry