reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kameleon1610: zapraszamy do pisania u nas nigdy nie jest nudno a ja ponoć wszystkich rozśmieszam :):-D
"W tym miesiącu starania zacznę dopiero za tydzień," ja dopiero w grudniu :) a juz mi odbija i zastanawiam się jak powiedzieć męzowi że jestem w ciąży :-D:-D więc Tobie tylko tydzień został :):)

mama05 - jestem głupia i nieodpowiedzialna ale idę na te urodziny :/ nie mam gorączki a to najważniejsze :P

josephine - uuuu nie wiedziałam że masz plany aż taka gromadke mieć :D fajnie :) ja na razie chcę 1 a rodzeństwo dla niego dopiero po jakimś czasie i zobaczymy czy tylko na 2 sie skończy :)

kameleon1610 - witaj :) ja też jestem w tym wątku choć staranka zaczęłam już teraz :)

maryla - haha ty jak juz będziesz miała tych swoich bliźniaków i będziesz na porodówce, to położne ze śmiechu popadają jak muchy :D

wiecie co tak mnie korci, zeby sobie czmychnać śpiochy takie ecri - więc uniwersalne :blink:;-) z superaśnym kotkiem i napisem jestem twoim koteczkiem tatusiu :) i tak sobie pomyslałam że jakbym juz zaciażyła to bym zamiast bucików takie śpioszki męzuśkowi dała

no wiem wiem odbija i są jakieś rzuty na dekiel ale co ja poradze :-( no co :confused: nic:no::-D

Dziewczyny,ja wam mówię-nie ma co czekać do jakiegoś miesiąca...wbrew pozorom zajsc w ciążęto jak wygrać ...troszkę mniej niż milion w lotka,ale jednak!ja się przygotowywałam że w grudniu lub styczniu zajdę a tu niestety,nie ma tak dobrze,moje plany wzięły w łeb..więc zaczynam drugi cykl starań,a nie jest powiedziane że się uda:wściekła/y:...kto wie,może dogonię Was do grudnia:no:

wiecie co tak mnie korci, zeby sobie czmychnać śpiochy takie ecri - więc uniwersalne :blink:;-) z superaśnym kotkiem i napisem jestem twoim koteczkiem tatusiu :) i tak sobie pomyslałam że jakbym juz zaciażyła to bym zamiast bucików takie śpioszki męzuśkowi dała

no wiem wiem odbija i są jakieś rzuty na dekiel ale co ja poradze :-( no co :confused: nic:no::-D

ja pracuję w sklepie dziecięcym więc mam na co dzień śpioszki,i to czasem takie cuuudne:shocked2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kameleon1610: nie będzie tak źle zobaczysz ja juz sie wystraszyłam że ty z rok sie starasz, miesiąc to nie dużo uda ci się pewno w tym cyku , zobaczysz będzie dobrze ja musze poczekac bo załozyłam własny biznes i mogła bym nie związać końca z końcem jakbym zaskoczyław w pierwszej próbie a poza tym jestem w trakcie szczepienia na żółtaczke i jeszcze przez 6 m-cy nie moge zaciążyć bo szczepienie będzie nie ważne ale wcale sie nie zarzekam że nie zaczne wczesniej np w listopadzie :);-)
głowa do góry nie poddawaj sie ;-)

KAMELEON- wiadomo,ze zadko jest tak jak bysmy chcialy-plany sobie a zycie sobie. ja w pierwsza ciaze zaszlam w 1 cyklu-radosc i zdziwienie i po 9 tyg.szok bo poronilam:zawstydzona/y: o Zuzie staralismy sie juz 7 m-cy - bylo pod gorke:-( o Dominika juz "tylko"4 m-ce, zobaczymy jak bedzie tym razem...ja zaczynam od czerwca

kameleon1610: ja tez to mam na co dzień bo właśnie taki sklep prowadze :):);-) jak masz chwilke to zerknij na mojego bloga : SZKRAB ZAPRASZA

a przez ten aparat nawet zdjęcia nie moge wam wysłać z tymi spiochami :wściekła/y:

reklama
Mi się marzy dwójka szkrabów,jedno bym odchowała tak do 3 lat,i wtedy drugie,ale to wiadomo-sobie mogę tak wyliczać:-)...a czy więcej,hmmm,wiadomo,żeby mieć więcej dzieci,to i lepsza kasa musi być...bo gdybym miała zabezpieczenie finansowe,to i 4 byłaby super,zawsze to weselej,i na starość pociecha...aj,ja jeszcze nawet 1 dziecka nie mam,a tu tak wybiegać w przyszłośc...

witaj kameleon :)
no moze ci sie jeszcze uda w lutym i marcu :) albo anwet kwietniu jelsi poczatek i dzidzia z 2 tyg wczesniej sie urodzi :)
ja wlasnie mam na odwrot nie chc emiedzy styczniem-marcem, bo tutaj to wlasnie te dzieci traca jesli codzi o szkolnictwo. nie mozna dziecka ze stycznia czy lutego zapisac do klasy ze starszymi, np. tymi z pazdziernika czy grudnia. klas sie nie przeskakuje. wiec masz ryzyko ze twoje ebdzie najstarsze i najwieksze. pol biedy jak zdolne, a jak nie... to wtedy trauma ze mlodsze i mniejsz lepsze od niego. ja zaszlam o miesiac z apozno niz mialam... ( w ogole to mialam miedzy styczniem a marcem, zeby rodzic miedzy wrzesniem a grudniem). no i zaszlam na samym pocztaku kwietnia, termin okreslili mi na 5 styczen 2009!!!
na szczescie maly sie pospieszyl i sam z siebie 22 grudnia 2008. ale i tak bysmy wywolywali wczesniej, przed nowym rokiem, bo mialam problem z cukrem. a moja koelznka wywolala 2 tyg wczesniej, 29 grudnia, bo tez nie chciala miec tutaj dziecka ze stycznia :)
no... sie rozpislaam :) ja drugie dziecko planuje identycznie : miedzy wrzesniem a grudniem 2011 :)

maryla!!!!!! ty wyluzuj tak???? bo ja przed pierwszym tez bralam na kilka m-cy przed biale i ecri, a teraz to juz z grubej rury jade i na prawie dwa lata przed biore rozowe :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry