Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja narazie planuje tak: mam juz jedno. Odrugie zaczniemy sie starac za 3-4 miesiace to urodzi sie jak bede miala prawie albo juz 24 (zalezy kiedy zalapie;-)) potem jakies 2 lata przerwi i staranka czyli z 3 dzieci bede miec 27lat a 4 tak zeby bylo mlodsze od 3 tak 2-3 lata... czyli 30-31 lat i zamykamy produkcje ale zobaczymy co z tego wyjdzie jeszczedziewczyny!!! nie narzucac mi tu presji prosze!!! w planach sa 3-4 ale po 2 sobie obczaje jak ti bedzie, trzeba realniebo moze mi sie odechce i wystarczy. choc bardzo bym nie chciala. poki co naparwde sobie nie wyobrazamy mniej niz 3... a najlepsze ze ja nie hce rodzic po 32 GORA 35 roku zycia... wiec zostalo mi jakeis 8 lat na 2 lub 3 ciaze
)))))))))))))))

Oj ciekawe jaka bedzie mial mine jak to uslyszalby w ten sposob!! Naprawde niezly tekst:-):-) Jak kazdy inny oczywisciejak sie dowiem to pewno będe sie darała ojciec jesteś naprawde ojciec udało sie ciekawe czy będą bliźniakino pewno coś w tym stylu to będzie ale wiem jedno uchcachana a nawet rozrechotana cały dzień będe chodzić
![]()

Po prostu jestes the Best Maylka
No i wcale sie nie dziwie ze masz ochote sie zaopiekowac tymi ubrankami. W sumie to Cie podziwiam ze juz nie masz wyniesionej sterty laszków
Marylka a masz drewniane kolyski??? A jak tak to po ile???Tak to jest,nie przewidzi się ,,terminu'',ale ja bym nie chciała dłużej czekać niż parę miesięcy,najlepiej jakby choćby w grudniu udało się rodzić,nawet na świętaKAMELEON- wiadomo,ze zadko jest tak jak bysmy chcialy-plany sobie a zycie sobie. ja w pierwsza ciaze zaszlam w 1 cyklu-radosc i zdziwienie i po 9 tyg.szok bo poronilamo Zuzie staralismy sie juz 7 m-cy - bylo pod gorke:-( o Dominika juz "tylko"4 m-ce, zobaczymy jak bedzie tym razem...ja zaczynam od czerwca

Cudne masz ubranka!normalnie bym kupiła wszystkie!!!!!!!!!!!!powiem Ci że u mnie nie ma tak ślicznych,szczerze!i ceny są niższe,hehh,u Ciebie!kameleon1610: ja tez to mam na co dzień bo właśnie taki sklep prowadze;-) jak masz chwilke to zerknij na mojego bloga : SZKRAB ZAPRASZA
Witaj!!!!!!!!!!też bym chciała choć jedno miećNa początku chciałam przywitac nowa dziewczyne kameleon1610 - witaj!! zycze owocnych staranek:-)
Ja narazie planuje tak: mam juz jedno. Odrugie zaczniemy sie starac za 3-4 miesiace to urodzi sie jak bede miala prawie albo juz 24 (zalezy kiedy zalapie;-)) potem jakies 2 lata przerwi i staranka czyli z 3 dzieci bede miec 27lat a 4 tak zeby bylo mlodsze od 3 tak 2-3 lata... czyli 30-31 lat i zamykamy produkcje ale zobaczymy co z tego wyjdzie jeszcze![]()
Witaj!!!!!!!!!!!!taką mam nadzieję;-)Witaj!!!!!!!!!!też bym chciała choć jedno mieć![]()
i ja mowie no tak ja szukam a on tak to za 2 tygodnie zadzwonie
a tak poza tym to stęskniłam się za mężusie także idę się do niego słodko przytulic 
Na początku chciałam przywitac nowa dziewczyne kameleon1610 - witaj!! zycze owocnych staranek:-)
Ja narazie planuje tak: mam juz jedno. Odrugie zaczniemy sie starac za 3-4 miesiace to urodzi sie jak bede miala prawie albo juz 24 (zalezy kiedy zalapie;-)) potem jakies 2 lata przerwi i staranka czyli z 3 dzieci bede miec 27lat a 4 tak zeby bylo mlodsze od 3 tak 2-3 lata... czyli 30-31 lat i zamykamy produkcje ale zobaczymy co z tego wyjdzie jeszcze![]()
halo kochane witam nowa starajaca siekurcze ale piszecie w takim tepie ze nie bylo mnie 1 dzien i ciezko nadazyc
ale mam wiadomosc poszlismy dzis zalatwiac sprawy urzedowe chcemy sie starac o mieszkanie
udalo sie wszystko zalatwic i poszlismy do polskiego sklepu i tam pan mowi ze otwiera sklep w naszej miejscowosci a my ze to fajnie ze blisko bedzie itp i pyta czy znamy kogos kto pracy potrzebuje
i ja mowie no tak ja szukam a on tak to za 2 tygodnie zadzwonie
tak sie ciesze
oby tylko zadzwonil i oby mi sie udalo dostac ta prace bo u nas w miescie to jest prawie nie mozliwe
)))) pozdrawiam :*

zabieg mam na 12.30 :-)