reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny powysyłałam już czesc zaproszen na zamknięty także proszę akceptowac :-)
zmykam na chwilę poodkurzac domek :tak:[/QUOTE] AGNIESZKA-ja dostalam ,ale nie wiem czy mam gdzies to zaakceptowac bo nie widzialam takiej opcji:baffled:

reklama
agnieszka, ja nie dostałam zaproszenia. Ale nie wiem czy mi wysyłaś;-)
Marylka, napisałam co i jak:-) jedz kochana te swoje słodkie bułki i nie przejmuj się zbędnymi kilogramami.

Dziewczyny ja marzyłam, że choć kilogram mi po ciąży zostanie a tu nic !!! Bo ja taki szczupak jestem.

mama, no walcz z tym kaszlem, walcz
lovely, a jak ty się czujesz?
josephine, ja też dziś źle spałam, połamana jestem, że ruszyć się nie mogę
asiuasiu, dobre wieście, trzymam kciuki, żeby zadzwonili do Ciebie. A może odwiedź tego faceta jeszcze w tym czasie i przypominaj się, bo zaraz się ktoś wkręci.

Na razie ściskam was mocno, podczytam jesczcze moje lutówki i spadam popracować trochę. PaPa

zapmarta: juz wysłałam Ci adresiek, jutro wyślę paczke :)

ja własnie porobiłam kilka fotek z rozmiaru 62 zaraz zaczne wklejać a potem specjalnie dla zapmarty rozmiar 86 zfotografuje :) takich jak ja to mówie domowych ciuszków :)

acha zapomniałam napisać - ktoś pytała ale już nie pamiętam kto :zawstydzona/y: prosze o wybaczenie
nie mam na stanie żadnej kołyski ponieważ nikt się u nas o to nie pyta to i nie sprowadzam , ale z klupusia czy dreweksu to nie ma problemu żebym zamówiła albo dowiedziała się w jakiej moge mieć cenie;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ZAPMARTA- staram sie walczyc z kaszlem,strasznie mnie pluca bola jak kaszle:-( to Ty kochana fajnie masz jesli pozbylas sie wszystkich kg.po ciazy. ja jak zaszlam z Zuza mialam 58kg przybralam z Nia w ciazy 12. zrzucilam szybko wszystkie a nawet wiecej bo jak zaszlam z Dominikiem po roku i 3 m-cach to wazylam 56kg z Nim przybralam 14kg. schudlam do 60kg i tak troche waga sie trzymala, a teraz roznie sie waha miedzy 65 a 63 kg dlatego tez odstawiam slodkie chociaz nie calkowicie;-)teraz jak zajde w ciaze to bede dluuugo karmila piersia az strace wszystkie zbedne kg:tak::-)

Hej Kochane Kobietki:-)

Dzięki za pytanka o zdrowie - czuję się troszkę lepiej niż wczoraj :tak:w sumie fajnie, że poszłam na tą imprezkę bo dobrze się bawiłam, pośmiałam, powygłupiałam i nie piłam nic przy tym i dobrze zrobiłam, bo mój wypił piwa i dziś ledwo mówi :baffled:

Marylko - Tyyy to może sie jakoś dogadamy i razem odchudzimy? bo ja wczoraj stanęłam przed lustrem, obejrzałam sie ze wszystkich stron i gożko zapłakałam:-p
zróbmy jakieś wyścigi czy coś kto szybciej schudnie, bo normalnie u mnie zero motywacji :dry:już nie wiem co mam robić, żeby przestać żreć słodkie i pizze itp :confused:

agnieszka.kk - ja też nie mam żadnej wiadomości z zaproszeniem:-(

A co dzis w planach macie ogólnie ciekawego?
Ja chyba musze zacząć się uczyć do egzaminu poniedziałkowego:szok:

Już jestem,dom ogarnięty,właśnie wcinam śniadanko :)
Kurcze nie wiem co jest z tymi zaproszeniami bo ja wysłałam...
mama musisz zaakceptowac,poczytaj...

...dziewczyny i co udało się za akceptowa zaproszenia :confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama05: ty to wracaj szybko do zdrowia no a nie nam tu chrujesz jeszcze z tymi płucami:no: a ty lovely jej nie naśladuj:-D nie no kobity wieście sie w garść męzów i narzeczonych zagońcie do łóżka niech pomogą sie wypocić

lovly: no mi tez brak motywacji ale wolała bym teraz schudnac jak mam przytyć potem z10 kg albo i więcej :):-D a tak poza tym to kusi nas to samo :)

niedawno była u mnie babcia moja zobaczyć nowy towar i mówi że musze sie szypko zacząć starać (to tej poy to tylko mówiła że jolce - mojej mamie - potrzeba dziecka albo że przydało by się w domu) to ja jej mówie że w przyszłym roku że musze sklep rozkręcić a babcia Ty i tak rozkręcasz jusz szypko rób :-D:-D:-D moja kochana babiczka , a jeszcze jak pokazałam jej spiochy kocham babcie to już wogule i łóżeczko podoba jej sie to samo co mi i kamilowi :blink::tak:

reklama
mama dokładnie wracaj szybciutko do zdrówka :tak:
Odganiam wstrętne choróbska:)
A Jak czuje się Dominik?
Maryla Ty nie gadaj tylko zacznij działac bo przecież mają byc blizniacy:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry