reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LOVELY- to dobrze,ze juz lepiej sie czujesz ja dzis jeszcze b.kaszle ale i katar dolaczyl-takze troche sie mecze-jem i smaku nie czuje:no: dziewczyny jak wyswietlicie zaproszenie do grupy tam bedzie zdjecie z kwiatkiem i nad zdjeciem jest opcja wejdz lub anuluj zaproszenie i trzeba kliknac wejdz i potem potwierdzic ok i....witamy w grupie-powodszenia:tak:

reklama
Lovely zdrówka,kuruj się szybciukto,także odganiam wstrętne choróbska:)

Dziewczyny akceptujcie zaproszenia,mamie się udało :happy2: więc jednak dobrze to założyłam,zaproszenia wysłałam teraz wy musicie je zaakceptowac :tak:

ja do sierpnia i tak przeciez nie moge bo to szczepienie potem jeszcze 2 miesiące musze odczekać i najszybciej w październiku moge zacząć :) i coś czuje że może sie tak skończyć, a żeby były blixniaki to ja własnie teraz ostro trenuje :) i zgóry i z dołu :-D:-D:-D

ja do sierpnia i tak przeciez nie moge bo to szczepienie potem jeszcze 2 miesiące musze odczekać i najszybciej w październiku moge zacząć :) i coś czuje że może sie tak skończyć, a żeby były blixniaki to ja własnie teraz ostro trenuje :) i zgóry i z dołu :-D:-D:-D

hehe:-D trenuj kochana bo przy bliźniakach jest duużżoo roboty :tak:

Cześć dziewczyny:-)
Jak samopoczucie??
halo kochane witam nowa starajaca sie :) kurcze ale piszecie w takim tepie ze nie bylo mnie 1 dzien i ciezko nadazyc:) ale mam wiadomosc poszlismy dzis zalatwiac sprawy urzedowe chcemy sie starac o mieszkanie :) udalo sie wszystko zalatwic i poszlismy do polskiego sklepu i tam pan mowi ze otwiera sklep w naszej miejscowosci a my ze to fajnie ze blisko bedzie itp i pyta czy znamy kogos kto pracy potrzebuje :cool2: i ja mowie no tak ja szukam a on tak to za 2 tygodnie zadzwonie :) tak sie ciesze :) oby tylko zadzwonil i oby mi sie udalo dostac ta prace bo u nas w miescie to jest prawie nie mozliwe:))))) pozdrawiam :*
Kochana trzymam kciuki żeby wszystko się udało. Oj fajnie Ci się zapowiada ten roczek!!! Oby tak dalej!!
....wiecie jaki u mnie wysyp w rodzienie 3 dzieci w tym roku sie urodzi u moich kuzynów :)...
:-D;-)
Moim teściom w przeciągu 5 miesięcy urodziło się 3 wnuczki od 3 synów:-D To dopiero wysyp:-D:-D Bratówka mówi żebym na razie się wstrzymała z drugim bo ona jeszcze nie gotowa a jak i tym razem zacznie się ode mnie i przyjdzie jej kolej to nie poradzi:-D:-D:-D

mama dokładnie wracaj szybciutko do zdrówka :tak:
Odganiam wstrętne choróbska:)
A Jak czuje się Dominik?
Maryla Ty nie gadaj tylko zacznij działac bo przecież mają byc blizniacy:)
Dominik czuje sie lepiej,dziekuje-dzis tez byl 40 min.na spacerze z tata,troche czasem zakaszle,ale ogolnie jest dobrze. Maryla-skoro babcia mowi DZIALAJ to dzialaj,babcia wie co mowi!!!!!!!!!!!:tak:

Moim teściom w przeciągu 5 miesięcy urodziło się 3 wnuczki od 3 synów:-D To dopiero wysyp:-D:-D Bratówka mówi żebym na razie się wstrzymała z drugim bo ona jeszcze nie gotowa a jak i tym razem zacznie się ode mnie i przyjdzie jej kolej to nie poradzi:-D:-D:-D

o rany ale wysyp :szok:

mama to cieszę się bardzo że z Dominikiem już lepiej teraz Ty się kuruj i będzie ok:)

mama05: nie no ja jednak będe nie ugięta i do tego października minimum to musze wytrzymać bo chcem spłacić teraz raty żebym mogła potem spokojnie odkładać kaske na dzidzie a poza tym bała bym sie ze względu na sklep - jeszcze troszke zaraz sie luty kończy poem marzec ,maj potem lato szybko zleci i zanim sie obejrze będe już prubować , babcia wytrzyma ja musze wytrzymac to i ona da rade;-) jak coś to wrzuciłam nowe zdjątka i tam sa te śpiochy co wam wczoraj pisałam

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry