maryla86
Fanka BB :)
Witam i ja 
mąż aparat juz naprawił więc dziś fotki porobie i wrzuce na bloga 
agnieszka.kk: dziękuje Ci kochana jesteś ;-):-)dziękować dziękowac dziękować, ja nie mogłam sobie z tym poradzić
kameleon1610: ja nie byłam na żadnym szkoleniu najpierw pomagałam kolezance w sklepie - i tak sie wszystkiego nauczyłam a potem stwierdziłam że ona źle to prowadzi i naszła mnie wiza i lokal się zwolnił więc zaryzykowałam i sklep mam otwarty dopiero od 23 listopada 2009 więc krótko - i stąd to czekanie do grudnia ale będzie dobrze ja to wiem ja mam 23 a w czerwcu 24 lata a mój małżonek 29 w maju będzie miał i terz juz jakieś 6-7 lat biore antykonty i troche sie boje jak to będzie ale jestem dobrej myśli
josephine: to fakt musimy trochke wyluzowac bo nawet czerwca jeszcze nie ma a co dopiero do grudnia
choc mi sie coś zdaje że ja juz w listopadzie zaczne
ale wszystko w praniu wyjdzie
zapmarta: no to fajnie że moze byc ten zielony nocnik podaj mi na priwa dokładny adres wysyłki
no ja bym chciała tak 2 dzieci a jak będzie nam się powodzić to 3
, najlepiej żeby 2 odrazu sie urodziła - no chora jestem na te bliźniaki, zwłaszcza jak do mnie przychodzą to takie ekstra są - wiem że będzie ciężko ale dam rade inne mamy dają to czemu nie ja i wiem że wtedy bym na pewno z dziecmi w domku siedziała z rok przynajmniej bo nie opłacało by mi sie nianie dla dwójki wynajmować a prababcie mogli by wykończyc przed czasem a moja mama to na emeryture coś sie nie szykuje
wiecie jaki u mnie wysyp w rodzienie 3 dzieci w tym roku sie urodzi u moich kuzynów
acha no i mam zamiar sie odchudzic troche ale tak napoważnie , tylko dziś cięzko będzie bo postanowienie powstało zaraz po tym jak kupiłam sobie do pracy 2 słodkie bółki
;-)
agnieszka.kk: dziękuje Ci kochana jesteś ;-):-)dziękować dziękowac dziękować, ja nie mogłam sobie z tym poradzić
kameleon1610: ja nie byłam na żadnym szkoleniu najpierw pomagałam kolezance w sklepie - i tak sie wszystkiego nauczyłam a potem stwierdziłam że ona źle to prowadzi i naszła mnie wiza i lokal się zwolnił więc zaryzykowałam i sklep mam otwarty dopiero od 23 listopada 2009 więc krótko - i stąd to czekanie do grudnia ale będzie dobrze ja to wiem ja mam 23 a w czerwcu 24 lata a mój małżonek 29 w maju będzie miał i terz juz jakieś 6-7 lat biore antykonty i troche sie boje jak to będzie ale jestem dobrej myśli
josephine: to fakt musimy trochke wyluzowac bo nawet czerwca jeszcze nie ma a co dopiero do grudnia
choc mi sie coś zdaje że ja juz w listopadzie zaczne zapmarta: no to fajnie że moze byc ten zielony nocnik podaj mi na priwa dokładny adres wysyłki
no ja bym chciała tak 2 dzieci a jak będzie nam się powodzić to 3
wiecie jaki u mnie wysyp w rodzienie 3 dzieci w tym roku sie urodzi u moich kuzynów
acha no i mam zamiar sie odchudzic troche ale tak napoważnie , tylko dziś cięzko będzie bo postanowienie powstało zaraz po tym jak kupiłam sobie do pracy 2 słodkie bółki
;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:

jak sie czujez zdrowotnie
MARYLA-wczoraj fast food, dzis bulki slodkie-no kobieto.......
jestes lepsza od mojego sumienia