reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam i ja :):) mąż aparat juz naprawił więc dziś fotki porobie i wrzuce na bloga :)
agnieszka.kk: dziękuje Ci kochana jesteś ;-):-)dziękować dziękowac dziękować, ja nie mogłam sobie z tym poradzić :)

kameleon1610: ja nie byłam na żadnym szkoleniu najpierw pomagałam kolezance w sklepie - i tak sie wszystkiego nauczyłam a potem stwierdziłam że ona źle to prowadzi i naszła mnie wiza i lokal się zwolnił więc zaryzykowałam i sklep mam otwarty dopiero od 23 listopada 2009 więc krótko - i stąd to czekanie do grudnia ale będzie dobrze ja to wiem ja mam 23 a w czerwcu 24 lata a mój małżonek 29 w maju będzie miał i terz juz jakieś 6-7 lat biore antykonty i troche sie boje jak to będzie ale jestem dobrej myśli

josephine: to fakt musimy trochke wyluzowac bo nawet czerwca jeszcze nie ma a co dopiero do grudnia :tak: choc mi sie coś zdaje że ja juz w listopadzie zaczne :) ale wszystko w praniu wyjdzie

zapmarta: no to fajnie że moze byc ten zielony nocnik podaj mi na priwa dokładny adres wysyłki :)

no ja bym chciała tak 2 dzieci a jak będzie nam się powodzić to 3 :), najlepiej żeby 2 odrazu sie urodziła - no chora jestem na te bliźniaki, zwłaszcza jak do mnie przychodzą to takie ekstra są - wiem że będzie ciężko ale dam rade inne mamy dają to czemu nie ja i wiem że wtedy bym na pewno z dziecmi w domku siedziała z rok przynajmniej bo nie opłacało by mi sie nianie dla dwójki wynajmować a prababcie mogli by wykończyc przed czasem a moja mama to na emeryture coś sie nie szykuje :)

wiecie jaki u mnie wysyp w rodzienie 3 dzieci w tym roku sie urodzi u moich kuzynów :)

acha no i mam zamiar sie odchudzic troche ale tak napoważnie , tylko dziś cięzko będzie bo postanowienie powstało zaraz po tym jak kupiłam sobie do pracy 2 słodkie bółki:-D;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
agnieszka.kk: dziękuje Ci kochana jesteś ;-):-)dziękować dziękowac dziękować, ja nie mogłam sobie z tym poradzić :)

a proszę bardzo i polecam się na przyszłosc a i marylko maila którego mi przysłałaś już skasowałam :tak:

Ja na szczeście nie muszę się odchudzac bo i tak chudziutka jestem hehe:-D mogę jeśc ile chce i o każdej porze i chyba nigdy nie przytyję no chyba że będę w ciąży ale po ciąży i tak szybko zgóbię.
Marylko a Ty nie przesadzaj z tym odchudzaniem tylko...;-)

czesc :)
aga ta kawa robisz smaka :) ja czekam z moja az przyjdzie kolezanka za jakies 20minut :) albo 30 hmmm...
ide sie ogarnac! do spisania po poludniu! papapappa

agus powodzenia i odwagi z pajaczkami zycze! ja przed ciaza usuwalam pojedyncze: mordega.a po ciazy i w trakcie mi tyle wyskoczylo z ejuz chyba nigdy sie nie zbiore na tyle godzin i traktowanie calosciowe, wielokrotne... tymbardziej ze uczucie dla mnie gorsze niz dentysta...

agus powodzenia i odwagi z pajaczkami zycze! ja przed ciaza usuwalam pojedyncze: mordega.a po ciazy i w trakcie mi tyle wyskoczylo z ejuz chyba nigdy sie nie zbiore na tyle godzin i traktowanie calosciowe, wielokrotne... tymbardziej ze uczucie dla mnie gorsze niz dentysta...

ba no bywa każdy ma jakieś problemy a uczucie faktycznie mało przyjemne ale do wytrzymania :dry:

Dziewczyny powysyłałam już czesc zaproszen na zamknięty także proszę akceptowac :-)
zmykam na chwilę poodkurzac domek :tak:

nie no ja szaleć dużo nie będe tak 4-5 kilo mniej i bede chappy, i tak mi się zdaje że dość szybko gubie kilogramy , jeśli tylko uda mi się z wieczornym jedzeniem przystopować:tak:, niestety jeszcze szybciej potrafie je nagromadzić :)
wiecie co tak mnie wczoraj wieczorem wzieło że pochłaniałam śledzie w śmietanie i zagryzałam piernikiem :) no ale ja od małego tak jem od kiedy pamiętam pomidorówke, ogórkową i kapuśniak jadłam z wafelkiem lub czekoladą:-) i mąż sie ze mnie śmieje że jak bede w ciąży to dopiero zaczne normalnie jesć :)

maryla to jak Ty teraz tak jesz to nie chcę lepiej wiedzie co będziesz jadła jak będziesz już w ciąży :-D:-D:-D Twój mąż zwariuje chyba...:-D

witam sie kochane:tak: ASIUASIU- fajnie,ze mieliscie taki owocny dzien,zycze,zeby i z mieszkaniem i z praca sie udalo potem slub i dzidzia;-) AGNIESZKA- ja rowniez dziekuje,ze udalo Ci sie zrobic wejscie na bloga Maryli-wszystkim nam bedzie latwiej:tak::-D JOSEPEINE- fajnie jak tak maz pragnie dzidzi,ze az nogami przebiera:-)super!! LOVELY- jak po imprezie:confused:jak sie czujez zdrowotnie:confused: ja nadal walcze z kaszlem i ta walka cos czuje bedzie dluuuga:sorry2: MARYLA-wczoraj fast food, dzis bulki slodkie-no kobieto.......:blink:

agnieszka.kk: ja nie dostałam

mama05: już mi wstyd :zawstydzona/y:jestes lepsza od mojego sumienia:-D

asiu: no własnie zapomniałam Ci pogratulowac udanego dnia i mam nadzieje że z tą praca Ci wypali :);-)

jak wczoraj mówiłam mężowi że was rozśmieszyłam z tymi cyckami to powiedział: "matka ty prowadzisz podwóje życie :)"

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry