reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
josephine: i to Ty mi karzesz wyluzować :-D:-D no dobra wyluzuje i odpiszcze ale co musiałam napisac że korci, no tyle moge :)
mama05: łóżeczko samo kosztuje: 213,00 a teraz tekst prawdziwego sprzedawcy: "prawdziwa okazja a jakie orkinalne i piekne pasuje do każdych mebli do ciemnych i jasnych i pościel jak pięknie wygląda, ja bym sie nie zastanawiała " tak chciałam wywołać uśmiech na wszych twarzach:-D

reklama
ta naza Maryla to ma pomysly:-D jak juz wszystkie bedziemy mialy dwie krechy na tescie to potem pochwalimy sie jak nasi mezczyzni zostali przez nas o tym poinformowani:tak: ciekawe co w sumie Maryla wymysli...az strach sie bac:-D

lozeczko jest piekne i niedrogie.jesli syn rozwali to w ktorym spi to dla 3 malucha kupie to:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama05: no wiem może i jestem troche nieobliczalna i jak to delikatnie mówi mój kamil inna nieznaczy gorsza:-D no ale żeby odrazu sie bac jak ja męzowi powiem planuje że podczas kolacji w restauracji ale jak sie dowiem to pewno będe sie darała ojciec jesteś naprawde ojciec udało sie ciekawe czy będą bliźniaki:-D no pewno coś w tym stylu to będzie ale wiem jedno uchcachana a nawet rozrechotana cały dzień będe chodzić :-D:-D

mama05: podrzuć dziecku patelnie do łużeczka albo podpiłuj to wtedy nie będzie problemu z wymówką żeby kupic :-D żartuje oczywiście zabierz spowrotem tą patelnie:-) ale już:-) no dobrze że zdążyłam bo by sie dziecku krzywda stała - ty tak nie bierz wszystkiego do siebie:-D:-D:-D

dziewczyny ale powiedzcie monologi to ja mam opanowane co nie;-):-D:-D:-D

moja kolexzanka jak zobaczyła u mnie wózek a miała po poprzednim w dobrym stanie to kazała siostrzenicy po nim skakac ale nie chciał sie rozwalić:-D:-D:-D

mama05: no ba wiesz jak ja piękie wyglądam jak chaftuje , wszystkie zęby mi wtedy widac nawet do zdjęć sie tak szeroko nie usmiecham :-D:-D:-D żart oczywiście - muszę to czasem pisac żebyście mnie za całkiem szurnięta nie wzieły ale na to juz chyba za puźno :):)

maryla- postaram sie ,zeby lozeczko sie rozwalilo-jest od tesciowej,zamowila u stolarza ,wiec tez mam piekne-ale to z zyrafka b.mi sie podoba:tak:w ogole to duzo masz tam ladnych rzeczy:tak:

dobra ja spadam kobitki ale nie obiecuje że jeszcze dziś zajrze , jak coś to do juterka i miłych ćwiczeń a co niektórym staranek

marylka obydwie musimy wyluzowac :) bo my cos tu gorace glowy jestesmy hehehe
tak mi szkoda ze mieszkam z agranica bo gdyby nie odleglosc to bym i ciebie kupila takie wieksze rzeczy typu lozko, kolyska, bujawka itp zwlaszcza ze ostatnich 2 nie mialam dla 1-ego... ale wez plac za przesylke takie ciezaru do FR!!!! wyjdzie potrojna cena lub lepiej
ale pozstana nam ciuszki i gadzety ;)))))))

dziewczynki!!!! zegnam was dzis !!!!!!!!!!!!!!! nie uwierzycie!
F. wraca z pracy juz jedzie! jest 18 -ta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ostatnio nie dawal rady przed 22-23 i jeszcze w domu na kompie siedzial
a tu cud! 18-ta osttani raz byla.... lo nie pamietam :)
taka niespodzianka ze az stres, sprzatam, kurze nieumyta nie wypacnidelkowana :) niewydepilowana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
ja tez sie pozegnam na jakies 3 godz. ide sie z dziecmi pobawic,potem kolacja,kapanie i potem zajrze. papaski:cool2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry