reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie z rana a w zasadzie blizej poludnia:tak:ja dzis juz prawie na chodzie,kaszel jeszcze mnie meczy,ale juz goraczki nie mam i nie bola miesnie i nie czuje sie juz taka rozbita:-Dmaz z synkiem u gory walcza z puzlami, Zunia w przedszkolu a ja poczytalam co tam pisalyscie i troche tego juz jesy-:tak::tak:dopierop pisalam,ze nam wybila 100 strona a tu juz 117!! expresowo nam idzie:-Dpozdrawiam Was wszystkie i sciskam:happy2:
mama05 dobrze że i Ty i Dominik już lepiej się czujecie:-):-) Oby tak dalej:-)
Hejka!! Ja wstałam z łóżka bo czekam na kuriera, ale nie wiem czy przyjdzie dziś czy jutro :/ a tak to bym w łóżku leżała jeszcze, bo zimno mi, głowa boli, kaszel, katar, gardło boli - no masakra :(
mama05 - przyznaj się! Ty wyzdrowiałaś i przesyłasz wirusiska do mnie? :P hehehe ;)
A Ty biedulko jak tylko kurier przyjdzie wskakuj do łóżka i się kuruj !!!

agus_kula: no chyba teak będe robić, więc wklejam dzis po raz pierwszy SZKRAB ZAPRASZA :):-)

no to widze że mamy po łasuchu w domu :), my z mężem po prostu lubimy dobrze zjeść choć po nim nieco bardziej widać :) ale też jest wysoki więc brzucholka też tak nie widać - a może sie po prostu przyzwyczaiłam :)

mama05: no nie choruj kobito bo nie nadrobisz :) mi sie ledwo udaje a tylko wieczorem nie zaglądam do kompa :)
Każdy ptaszek ma swój daszek:-D:-D albo Dobry sprzęt musi mieć zadaszenie:-D

Choć w sumie słyszałam też że dobry kogut nie może być spasiony ....:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
LOVELY- prosze Cie-gdzie Ty tluscioszek jestes,nie kokietuj:-D:-) fakt z budowa nam sie udalo,choc budowalismy przez firme z systemem deweloperskim,wiec potem jeszcze trzebabylo jeszcze troche wykonczyc,ale i tak jestesmy zadowoleni.pewnie,ze jeszcze jest troche rzeczy do zrobienia,ale mamy czas i tak duzo juz mamy. AGUS KULA- no skoro masz ochote na swojego chlopczyka to nic tylko kladz Emi wczesnie wieczorem a WY do wyrka i przytulaski:-D:-D:-D

AGUS KULA- dobre te teksty,przesczytalam mezowi to sie usmiechnal pod nosem bo tez ma zadaszenie nad sprzetem:-p:tak::-)ale sie usmialam!!!

jesli chodzi o slodycze, to ja mam taki problem ze slodyczami jak wasi mezowie... nie moge bez nich zyc i nie zadowlaam sie jednym rzadkiem czekolady tylko tabliczka albo wiecej. do tego od dzieka z psiapsiola wprowadzilysmy zwyzaj mieszania, zeby nie zmuliulo: wiec czekolada-paluszki-pierniki- chipsy-krowki itp itp
o ilosciach nawet nie pisze bo wstyd...
Hmm jakoś po Tobie tego nie widać;-) Też bym tak chciała:-D

josephine: no ja to ponoć od dziecka byłam straszny żarłok :-D ponoc jadłam więcej od mojej mamy :-D ale do tej pory byłam strasznie chyda i nie było tego po mnie widac dopiero od jakiś 3 lat widać żejestem nawijmy to zaokrąglona :-D - ale nie rozpaczam z tego powodu po prostu wielbiam jeść tak jak mój mąż tylko że ja nie jem samych slodyczy :) a on tak przez cały dzień potrafi :):szok:
a poza tym nie jest chyba aż tak źle ze mną :)
No to podobnie jak ja:-) Ale wiesz co słyszałam że kobieta już tak ma jak już usidli faceta to organizm sam się już zaniedbuje i że średnio po ślubie młoda żonka zaokrągla w ciągu roku!!! :tak::tak: Trzeba się jakoś pocieszyć:-D:-D

agus_kula gratuluję mieszkanka i miłego urządzania. Fajny okres masz teraz: oczekiwanie na dzieciątko i urządzanie się. :-)
Dziękuję dziewczyny :-)
Oj tak teraz taki fajny okres się zbliża że aż się doczekać nie mogę. Oby ten rok nie był gorszy niż tamten. W tamtym roku byłam w ciąży i Emi się urodziła no i dom stanął od zera i mam nadzieję że w tym roku będzie kontynuacja no i fasolka się pojawi jak najszybciej jak już zaczniemy starania:-D:-D
Tak jak josephine chciałabym mieć gromadkę dzieciaków więc pasuje robić wszystko w kierunku i dzieciaków i lokum dla nich:-D:-D
mama05 no naprawdę w porównanie z ratami Twoich koleżanek to Wy macie malutkie:-)

AGUS KULA- dobre te teksty,przesczytalam mezowi to sie usmiechnal pod nosem bo tez ma zadaszenie nad sprzetem:-p:tak::-)ale sie usmialam!!!
Cieszę się że mogę podzielić się z Wami moimi ludowymi mądrościami:-D:-D
AGUS KULA- no skoro masz ochote na swojego chlopczyka to nic tylko kladz Emi wczesnie wieczorem a WY do wyrka i przytulaski:-D:-D:-D
Zobaczymy co to będzie:-) czy wytrzymam do wieczora:-D:-D:-D:-D
Ok ja muszę lecieć do obiadku:-) Buziaki dla wszystkich:****

u nas dzis robieniem obiadu zajmuje sie moj mezulo,wiec ja moge troche nadrobic "zaleglosci":tak:dobrze,ze ma papiery na gotowanie;-) ja juz nie moge sie doczekac tych naszych staran-moich z mezem i waszych wszystkich. za 1.5 m-ca ASIA bedzie po slubie i zaczna,LOVELY juz dziala,zaraz my z AGUS KULA bo do czerwca to juz tylko 4 m-ce to zleci raz dwa. JOSEPHINE i AGNIESZKA tez niedlugo i nasza MARYLKA tez bedzie walczyc o blizniaki:tak::-) KPI23 pewnie szczesliwie przywita corke a my bedziemy testowac:-p

agnieszka.kk - ok, muszę sie nauczyć cierpliwości, bo ja to bym chciała wszystko od razu :P

zapartamama - ojjj obyś miała racje! niestety z tydzień trzeba poczekać aż nam wysle wyniki tego egzaminu :(

agnes_kula - niestety dziś jakoś go nie widać :( może jutro przyjedzie? i znów będę musiała z łózka wyskakiwać specjalnie :/ :(

mama05 - ostatnio porównywałam swój brzuch z kumpela która jest 4miesiącu ciąży i wyszło że ja mam większy :P

Heh popijam herbatę i chyba za dużo cytryny dałam i sie krzywię, ale pije dzielnie żeby pomogło :)

troche mnie nie było bo musiałam w końcu popracować troszke :)
przyszło to łużeczko zamówiłam kolor zielono żółty bo juz prawie mam klientke na nie :) fajne jest a jak fajnie sie buja z tymi płozami , ale jak toś nie lubi to nie musi płozów - nie wiem jak to sie odmienia używac :) i wydaje się być solidne, może sama w przysłym roku takie sobie sprawie - tylko inny kolor :);-)

a ten nocnik to furrore u mnie robi kosztuje 20,65 a lepiej schodzi jak te grające po 11 a zwykłe po 5,5 mam - ludzie mówią ze tanio :tak::tak:

a no i nie mogłam wytrzymać zamówiłam fast fuda :zawstydzona/y:, niegrzeczna marylka :no:

LOVELY- skoro sie krzywisz to dodaj miodu do herbatki jesli masz,ja tez teraz duzo pije z cytryna i z miodem-zamiast cukru. rozbawilas mnie z tym brzuchem:tak::-) MARYLKA- oj niedobra,niedobra:no::-pmusisz sie zdrowo odzywiac przed zajsciem w ciaze a nie tylko w ciazy:tak:zeby mi to byl ostatni fast food-obiecaj tak,zebym uslyszala:-D

maryla - osz Ty niedobra!! ale Cie pokusiło!!! ale zjedz na zdrowie a potem spal kalorie w łóżku z mężem ;)

mama05 - było z miodem, ale cytryny to dolałam tyle, że nic nie pomogło, ale dobrze bo mnie rozgrzało i troszke lepiej a za chwile drugą sobie zrobię :D
w ogóle to kicham co chwile i cały monitor już mam zapluty :P :P :P

Witajcie,

mama, cieszę się, że lepiej się czujecie z Dominisiem.
lovely, nie na darmo kciuki zaciskałyśmy, musi się udać.
agnieszka.kk, miłej pracy i czekamy z niecierpliwością na "zamknięty"
agus_kula gratuluję mieszkanka i miłego urządzania. Fajny okres masz teraz: oczekiwanie na dzieciątko i urządzanie się. :-)
marylka, ciuszki masz śliczne, mnie wpadł w oko zestawik: błękitne ogrodniczki z bluzeczką w paski, jak masz rozm 86 to kupuję.:-)
Koniecznie pokombinuj z linkiem, będzie łatwiej nam do Ciebie zaglądać.
MARYLKA nie wiem czy doczytalas,ale ZAPMARTA zamawia u Ciebie blekitne ogrodniczki:tak:

reklama
:(:(:( już nie będe obiecujeeeeeeeeee , acha miało byc głośno więc drukowanymi : OBIECUJEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!! - słychac :confused:

no co no żołądek rzyczał zamów mnie zamów , to co ja biedna miałam robić ??? no co ?? - oj coś mi sie zdaje że nie będe umiała być stanowczą mamą:-D, nidobrze niedobrze
obiecuje popracować nad sobą - no ale pizze malutką zamówiłam nie tą dużą - to już jakis postęp co :-D:-D no dobra wstyd mi:zawstydzona/y: tak raczej nie schudne, a szkoda:zawstydzona/y::-);-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry