Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
asiu a co tam u Ciebie słychać nowego ?? nic nie opowiadasz dziś;-)
No wiesz ale to wszystko Ci się należy jak pracujesz to tak jak w PL tylko tyle ze jest to udogodnienie dla pracodawcy bo on nie musi płacić tobie ze swojej kieszeni tego co masz wypracowane... Nic za darmo niestety...AGUS KULA- super macie to socjalne u nas w Polsce to zapomnie,becikowe dadze 1000 a potem to zapomnij... dlatego na panstwo nie ma co liczyc tylko na siebie i mozliwosci zarobkowe meza![]()

O widzisz też się buja bajera:-) No to ja wolałabym łóżeczko bujane niż kołyskę. Będę się za takim rozglądać jak już będę robić pokoik dziecięcy w domu dla 3 brzdąca bo tu na 2 łóżweczko mowy nie ma bo dużo miejsca zajmóje...agus_kula: nie namieszałaś - ja wiem o co Ci chodzi no nieźle to sobie nawet wykombinowałaś, ja już wiem że będziemy mieli to łużeczko turystyczne co dziś na bloga wkleiłam , tylko inny kolor, ona ma płozy do bujaniawięc prawie jak kołyska ale płozy można nie używać jako ktoś niechce to jest to arti delux plus
Głowa do góry ludzie przyjdą i interes się bardziej rozkręci zobaczysz no i rachunki tez ci sie uda pozapłacaćbu ale dziś mało ludzi masakra a ja musze do 10 zapłacić dużą fakturejak ja to uzbieram
żeby choc do 15 było to bym dała rade a tak to masakra
bojesie
![]()

trzymam kciuki;-)JOSEPHINE- jak tam juz zdecydowalas jaki prezrnt chcesz na walentynkiAGUS KULA- akceptuj zaproszenie,niemozliwe,zeby AGNIESZKA o Tobie zapomniala
AGNIESZKA- milej pracy i do napisanie pozniej.
![]()
!!!!!!!!ale moze wlasnie to jest rozwiazanie zeby malemu wyrobic paszport francuski a ty na dowod lec a potem na spokojnie zalatwiac twoj dokumentjetsem dziewczyny. ale wsciekla. o prezencie nawet nie mialam czasu pomyslec, nie zdecydowalam. nie zalatwilismy paszportu! po slubie oficjlanie zmienilam nazwisko, a nowe-mezowe nie widnieje na moim dowodzie no i nie mozemy zrobic paszportu dla mlageo!!!! musze najpiuerw zrobic trankrypcje aktu slubu i wyrobic moj domument na swoje nowe nazwisko, z ktorym dopiero skladac wniosek o zlozenie paszportu dla malego. od 2 tyg dzwonie do konsulatu tlumacze sprawe i nikt jakaos mi tego nie wytlumaczyl!!! na koniec stalismy 30min w okienku do transkrypcji slubu i o 13h35 o piec minut pani nam zatrzasnela okienko przed nosem! finito!!!! pan z paszportowego przepraszal ze kazal czekac ze zealtawimy a na **** mi jego przeprosiny jak nic nie zalatwilam? a czas elci! transkrypcja miesiac a paszporty ttymczasowe na szybko 2 tyg.... a wyjazd 14.3 wiec za mniej!!!! niecch szlag to trafi, jutro musimy tam jeszcze raz wroic, jeden dzien stracony i bedzie wyscig z czasem. moze byc tak z enie wyjade do Pl, a paszorty dojda 15 bo np 20 marca...; na dodatek sobie place podwojnie: tymczasowy na rok i od razu po tym normalny na 10 lat. na dodatek jestem wkuta na freda, bo wszystko na mojej glowie, on strail 3h pracy po nic a teraz to naparwde nie moment i nic tylko ciagle mu tel w tym konsulacie dzwonil a ja jeszcze bardziej szalu dostawalam!!!! mam ochote kopnac to wszystko!!! i nie leciec do pl, malemu wyrobic franuski a ja bed epodrozowac na dowodzie, nikt nie wie ze slub wzielam... normalnie mam dzien w plecy!!!! wsciekla!!!!!!!!
ps. zaproszonko dostalam i chyba nawet udalo mi sie je zaakceptowac
ide sobie zapalic z nerwow...
Ja na poczatku września 2009 miałam CC i tez chciałabym teraz rodzić naturalnie. A co najdziwniejsze gin mówił mi że po półtora roku mogę rodzić naturalnie przynajmniej próbować czyli już od marca 2011 a w razie gdyby były sygnały że idzie w złą stronę zrobi się CC No i mówił ze jest 8-10% na komplikacje przy porodzie i z tych 8-`10% jest 1-2 % ze pęknie macica po wcześniejszej cc czyli bardzo niewielkie prawdopodobieństwo no ale zawszeNiby od pazdziernika, ja cesarke mialam a chcialabym teraz rodzic naturalnie, wiec 1,5roku dobrze jest poczekac (tak twierdzi moj lekarz)
Ale mysle ze od wakacji bedziemy sie starac...

Oj tak to było najfajniejsze jak położyli mi Emi na piersiach taką małą kruszynkę:-) Mój Tom był zemną na sali operacyjnej i cały czas gadał do mnie coś żebym nie myślała o tym co mi robią z brzuchemto fajnie jak od wakacji to tak prawie jak ja bo ja od czerwca,ale zobaczymy jak wyjdzie. dobrze,ze nastawiasz sie na porod naturalnynajcudowniejsza chwila jak klada Ci maluszka na piersi a On patrzy tymi dozymi "doroslymi"oczkami i teraz wiesz,ze tak wlasnie wyglada szczescie
:-)

Ciekawe jakby się zachowywał gdyby wszystko się potoczyło tak jak miało czyli naturalnie hehe

gnoje jedne

może faktycznie spróbuj zrobić tak jak asia mówi ;-) napewno coś wymyślisz i uda sie wam wszystkim do polski wyleciceć - wiesz polak potrafi 
Tak ale na wymianę dowodu po ślubie ma się mniej czasu od roku. Nie pamiętam ile dokładnie ale coś koło miesiąca chyba góra 2. Bratowa po ślubie w sierpniu od razu wymieniała bo musiała mieć jakiś dokument jak będzie jechała do PL innym razem bo jak nie wymienisz i będziesz chciał przejechać na paszporcie czy ID ze starym nazwiskiem to Cię nie puszczą. Tak też mówili w ambasadzie jak robiliśmy paszport małej no ale to jak brało się ślub w ambasadzie albo w PL. A tak to może się udać ale nie wiadomo czy USC za granicą nie zgłosił tego przypadkiem do Polskiego USC. Ryzyko...ale moze wlasnie to jest rozwiazanie zeby malemu wyrobic paszport francuski a ty na dowod lec a potem na spokojnie zalatwiac twoj dokument