reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No i ja nadrobiłam ...
Szczesliwa25 trzymaj się dzielnie i nie możesz pozwalać by facet tak tobą manipulował. To straszne i może będę brutalna ,ale nie warto się starać bo wątpię czy się zmieni. A w chwili obecnej nie powinien przysparzać Ci takiego stresu. Co jest dążeniem do tragedii... Najzwyczajniej w świecie wymiękł i przerosło go to.

Lorelain śliczny żyrandol.
Wisienka eeeeee ja mam synusia Maciusia :-p

Agnieszka
,mama,nagapalma,jsorbek witam mamuśki ;-)

Ja za to dzisiaj mam już dość i to wyjątkowo nie z powodu ciąży ,a deszczu. Cholera od dwóch dni bez przerwy leję i normalnie dach mi pięknie zalało ,że w korytarzu z halogenów się leje...Ale to swoją drogą bo mamy cudownego sąsiada co wronom orzechy rzuca a ,że mamy dach płaski to nam je pięknie na nim rozłupują...grrrr:wściekła/y:. A gadanie sąsiadowi nie pomogło i proszę w domu mi się leje:wściekła/y:

reklama
dokladnie- MARYLKA i SOL- zyczymy Wam blizniakow!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-)
AGNIESZKA- smacznego!!
ja wlasnie poodkurzalam,zaraz wstawiam zupe-dzis pieczarkowa wiec troche obierania mnie czeka a za 2,5 godz.do pediatry,jak wrocimy to dzieci zjedza i Domi do spania;-)

wstawac pozostale kobietki!!

u mnie wlasnie zaczelo lać:((((((

marcepanek witam!
Współczuję wam tych ulew,deszczy i ogólnie brzydkiej pogody ale pewnie już nie długo zawita do was słoneczko i nikogo przed kompem nie będzie bo wszystkie będą siedziały na dworze:)))

mama to czekamy teraz na słoneczko i zdjęcia

marcepanek współczuje a sąsiad wredny :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Agnieszka jak ma na imie tój ptys bo nie widze w suwaczku

nagapalma - nawwzajem miłego dnia

SORBUŚ-pewnie,ze wstawie fotki z ogrodu a dzis postaram sie zrobic zdjecia mojej tapety w sypialni bo mam z tego rodzaju co Lorelain tylko inne kolory ,ale to wstawie wieczorem bo ja nie umiem wiec jak Tomi wroci to Go poprosze:tak:
MARCEPANEK-:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:NOZ CO ZA SĄSIAD!!:no:niezazdroszcze sytuacji i zycze zeby szybko przestalo padac zebyscie mogli wyuszys co trzeba i naprawic szkody:sorry:trzymaj sie!!

Dzięki dziewczyny. Ale powiem szczerze ,że ta sytuacja zaczyna mnie przerastać w sensie tu mi się z sufitu leje tu z samolotami nie wiadomo co i jak i po prostu nerw na całego ,a wiem ,że nie powinnam ,ale kurka jak? Nie uśmiecha mi się jechać na lotnisko i to z dzieckiem godzinę by potem przesiedzieć pół dnia i dowiedzieć się ,że samolot nie leci. Aż i ten cholerny deszcz niech ktoś już go zabierze...

mama no to super z tym domkiem - ja tez bym chciała ale ja z tych bojących i kredyt to bym sie bala brać chyba - jak sie pogoda poprawi to moze jakieś fotki ogrodu zrobisz :)
jsorbek - też się baliśmy ale wzięliśmy żeby na swoim być :tak: My co prawda mamy mieszkanko - ciasne ale własne :tak: I jeszcze 28 lat spłacania :-D

mama, agnieszka - wypluć to proszę :tak: Ja chce jedno :tak:

Karola już w przedszkolu - ledwo dojechałyśmy - leje i gwiżdże że szok :-(

reklama
czesc dzewczyny:-)
bardzo duzo napisałyscie,no ale coz 2 dni mnie nie było,na weselu było fajnie:tak:pogoda straszna no ale choc w soboe u nas nie padalo,za to wczoraj bez przerwy!!!!!!

marylko przykr mi ze się nie udało:-(no ale w końcu musi:tak:
mama a Ty juz dostałas @???bo nie umiałam doczytać
doczyt
ałąm cos ze u szczęsliwej sie nie układa:-(bardzo mi przykro,ale kochana pamiętaj i myśl teraz głownie o swoim dziecku!!!!

Wisienko mam nadzieje ze o będą 2 kreski,musz jeszcze docczytac reszte:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry