Wisieńka, mam nadzieję, że razem zatestujemy i będą fasolki.
Mnie muli od wczoraj wieczór i dziś od rana. Tak ciągiem...
Więcej siusiam, czasem pobolewa podbrzusze. Myślę, że do piątku to będzie mi się dłużył czas okropnie...
Trzymam za Was obie kciuki ogromnie mocno !!!
mama - dzięki za zaproszenie

już kliknęłam :-)- ja trochę zielona jestem jeszcze bo mam mnóstwo postów ale wtedy BB inaczej wyglądało i całkiem inne funkcje były

co do bliźniaków to ja mogłabym miec choć mój mąż bron boże - więc mu nawet nie wspominam
Wczoraj wypiłam za was wszystkie także fasolki beda na pewno a te co już sa beda zdrowiutkie jak rydze
Po tym piwko mi się płakanie właczyło i pretensje do męża ze taki oschły i w ogóle i ze krzyczy na mnie ( oczywiście jak zwykle wyolbrzymiłam

) a Maja do taty jak zobaczyła, że płaczę - nie krzycz na mamusie tylko ja przytul

strasznie mnie tym rozczuliła
Szcześliwa - przytulam cię mocno bo juz nic nie będę pisac na temat tego twojego chlopa

bo mi bana jeszcze dadzą
bibinka gratulacja dla męża
palissa - ja powtórzę test za tydzień chyba ze mi lekarz da na wywołanie @ i dostanę
mama a domek sami budowaliście czy juz mieliście ?? Ale ci zazdroszczę tego ogrodu - szkoda ze tak daleko mieszkasz bo wpadłabym na piwko po podziwiać trochę ( póki jeszcze możemy piwko pić bo już nie długo mam nadzieję ze nie będziemy mogły )
Sol jak kupisz ciuszki to sie pochwal i powodzenia z pracą
Lorelain - to twoja bużka w podpisie - sliczną jesteś dziewczyną
a ja porzucam testu owu będziemy się starać co drugi dzień - w końcu trafimy - a test bedę robic co tydzien najwyżej chyba ze mi się @ ureguluje ale nigdy regularnie nie miałam więc wątpie
Możecie mi ten lek na owu napisac pełna nazwę - juz sobie zapisze bo ciągle zapominam - dzieki