reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nagapalma zapodaj mu piwko z jajkiem szybko go na nogi postawi i do dzieła
widze, że jesteś ze śląska a skąd konkretnie Olkusz niedaleko śląska jest

Pogoda jest tragiczna po prostu - tak sobie myślę, że jakby było ładnie to ten czas by szybciej lepiej a tak to wlecze się masakrycznie

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry:)
Wczoraj miałam do was jeszcze zajrzeć ale :happy2: jak się przytuliłam do mojego M to zasnęłam a kąp chodził włączony całą noc :eek:
Lecę poczytać co naskrobałyście :-)

mama a domek sami budowaliście czy juz mieliście ?? Ale ci zazdroszczę tego ogrodu - szkoda ze tak daleko mieszkasz bo wpadłabym na piwko po podziwiać trochę ( póki jeszcze możemy piwko pić bo już nie długo mam nadzieję ze nie będziemy mogły )

Możecie mi ten lek na owu napisac pełna nazwę - juz sobie zapisze bo ciągle zapominam - dzieki
SORUŚ- witam;-)my budowalismy dom od początku-od fundamentow przez firme budowlaną-poszlismy do firmy(po zdecydowaniu sie na jedna) i pokazali nam dzialki,wybralismy-zalatwilismy kase(czesc mielismy a czesc na kredyt) a poniewaz juz wtedy ceny ziemi pod poznanie byly spore wiec zdecydowalismy sie na blizniaka-w ciagu tyg.zadzwonila pani ze sa drudzy chetni na ta dzialke i mozemy zaczynac budowe:tak:wybralismy projekt,na bieżąco dogadywalismy różne szczególy i tak oto 4 kwietnia(4 dni po terminie) dostalismy klucze do naszego domu:tak::-Di zaczelo sie wielkie urządzanie-co trwa do dzis:tak::-)a to juz ponad 4 lata....ale powoli,ze spokojem idziemy do przodu-teraz to juz mamy super,tylko takie szczegoly i moje fanaberie realizujemy:eek::tak::-D:-D

a lek to CLOSTYLBEGYT:tak:

NAGAPALAMA SOL-witam kobiety;-)
ja dzis Zuzy do przedszkola nie dala bo dostali oboje taaakiego kaszlu przez weekend,ze na 12.15 mam pediatre-wiosna cholerka:wściekła/y::wściekła/y:

AGNIESZKA- witaj:)) niezle z tym kompem-dobrze,ze malo prądu ciągnie :):):)))

Ostatnia edycja:
e no mama - super, pozazdrościć domku, my z moim Panem ( hahahah ) tez dązymy by wybudować dom,a e ceny ziemi u nas sięgają już poonad 200 zł za metr, i sama działka wyniosła by nas 200 tyś zł, a gdzie tam budowa domu, łohoho, ale zastanawiamy się nad szeregowcami, albo blizniakami, zawsze jest to jakś alternatywa domku, a dużo mniejszy koszt.

mama fajnie że macie swój domeczek i ogródek teraz nic tylko dzieci rodzić.Dwójeczkę masz ale dom jest pewnie duży więc jeszcze z dwójeczka dzieciaczków by się przydała:)
...a z kompem to się udałam,mąż rano wyłączył:)

mama no to super z tym domkiem - ja tez bym chciała ale ja z tych bojących i kredyt to bym sie bala brać chyba - jak sie pogoda poprawi to moze jakieś fotki ogrodu zrobisz :)

cześć Aga - nieźle z tym kompem - mnie się tez zdarzyło parę razy :)

Hejka jsorbek:)
Mi zdarzyło się to po raz drugi na szczęście tak jak pisze mama komputer dużo prądu nie ciągnie :-D
nagapalma miłe dnia!

Ostatnia edycja:
e no mama - super, pozazdrościć domku, my z moim Panem ( hahahah ) tez dązymy by wybudować dom,a e ceny ziemi u nas sięgają już poonad 200 zł za metr, i sama działka wyniosła by nas 200 tyś zł, a gdzie tam budowa domu, łohoho, ale zastanawiamy się nad szeregowcami, albo blizniakami, zawsze jest to jakś alternatywa domku, a dużo mniejszy koszt.
NAGAPALMA- u mnie teraz ceny to 220 za metr wiec tez porazka-my kupilismy za 60 zl-dzialka jest 800 m i polowa nasza wiec mamy 400m:eek:dla mnie to troche malo bo rodzice mieli ogrooomna dzialke jak bylam dzieckiem i teraz tez maja baaardzo dużą,ale ciesze sie z tego co mam i powiem Was,ze mimo niewielkiego ogrodu jest co pielic:tak: a blizniak lub szeregowiec to dobre rozwiązanie;-)my np.sporo zaoszczedzilismy dzieki temu ze blizniak na przylączach wody,prądu i gazu bo wszystkie koszty na pol z sasiadami-a to spore koszty-wierzcie mi:sorry:i jak w firmie przeliczylismy koszty to zapadla decyzja o blizniaku...
mama fajnie że macie swój domeczek i ogródek teraz nic tylko dzieci rodzić.Dwójeczkę masz ale dom jest pewnie duży więc jeszcze z dwójeczka dzieciaczków by się przydała:)
...a z kompem to się udałam,mąż rano wyłączył:)
AGNIESZKA- konczymy temat blizniakow:tak::-D:-D:-D:-Dzyczymy Sol i Marylce bo one chca ja dziekuje;-)a dom ma 100 m-wiec sredni-na dole 50 i gora 50 m-dol typowo gościnny a góra to sypialnie...
mama no to super z tym domkiem - ja tez bym chciała ale ja z tych bojących i kredyt to bym sie bala brać chyba - jak sie pogoda poprawi to moze jakieś fotki ogrodu zrobisz :)
SORBUS-jak tylko sie pogoda poprawi to robie fotki i poprosze Toma i wstawi:tak:nie ma sprawy;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry