agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
A ja ciągle czekam na telefon z polski...
pewnie się denerwujesz...może sama zadzwoń...spróbuj

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja ciągle czekam na telefon z polski...

a to "urzadzenie" ze tak je nazwe ponad 100zl kosztuje a nie wiem czy dzieci beda umialy przez to oddychac,dlatego zniknelam tak nagle
ale inhalator mam i wieczorem spróbujemy...
badz dzielna

mama a Ja się zastanawiałam gdzieś Ty się podziała
Pewnie że spróbujcie,jeżeli dzieciom ma być lżej to dlaczego nie,biedaczki,zdrówka życzę i tego słoneczko no...
Właśnie latam po moim foto blogu i co nie którzy wstawiają fotki jak pada to normalnie jestem zszokowana,muszę zadzwonić dziś do Pl i sprawdzić czy mi rodziców nie zalało![]()
Aga, zajrzyj sobie na TVN24.pl tam możesz poczytać o powodzi...

ja mieszkam w takiej czesc kraju ze nie moge narzekać na skutki opadów,ale dól Polski to naprawde tylko wspolczuć

Wyobrażam sobie tą pogodę,zadzwonię wieczorem do rodziców to się dowiem co i jak...AGNIESZKA- NO MOWIE cI ZE U NAS Z POGODA NIE PRZELEWKIja mieszkam w takiej czesc kraju ze nie moge narzekać na skutki opadów,ale dól Polski to naprawde tylko wspolczuć
mam nadzieje,ze inhalacje im pomoga bo kolejna taka noc jak dzis to porażka- i nie chodzi o moje zmeczenie ale o to jak Domi sie męczy i nie ma jak Mu pomoc![]()