Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak sie pogoda poprawi porobie fotki ogrodu
tak wiec sobie pomyslcie co tu sie dzieje

zawsze jest ten strach... ja też się boję i tak naprawdę nie wiem czy zrobię test od razu jak przypadnie.mama, bo ja się boję... a wisieńka też się boi, więc my będziemy przedłużać
a moje hobby to odrodnictwo i kwiaty domowe-Tom sie za glowe lapie ile kaski i serca w to wkladamjak sie pogoda poprawi porobie fotki ogrodu
a tymczasem u mnie taka ulewa i taka wichura ,ze mi sie Domi po niecalych 2 godzinach drzemki obudzil z placzemtak wiec sobie pomyslcie co tu sie dzieje
![]()

ale w końcu się udało i wierzę, że wszystkim nam się uda i będziemy mieć swoje wyczekane fasolki 
mój rekord bez @ to równy rok
ale to jakieś 5 lat temu było ... potem brałam tabsy i trochę się unormowało ... a teraz sobie uroiłam, że po ciąży się już w ogóle pięknie poukłada i przy drugich starankach będą idealne, regularne cykle
i tej wersji się trzymam ;-)
u nas na razie dwójeczka w planie, ale drugie też chcemy od razu ... a kto wie, może za 10 czy 15 lat nas weźmie na kolejną parkę ;-)
ja kompletnie nie mam ręki do kwiatów ... wszystko ususzę
więc póki co bronię się wszelką zieleniną w domu 

siedzę przed TV i słucham, bo sytuacja nieciekawa :-( M w pracy po drugiej stronie Wisły, co chwilę zamykają nowe ulice ... auto zaparkowane w miejscu wysokiego ryzyka, rodzice mieszkają przy samych wałach, a my niewiele dalej ... ogólni lipa
więc jak ktoś ma słonko na zbyciu, to chętnie przyjmę ...
Agnieszka bardzo ładne fotki robi, mama przesiaduje w ogródku (sama bardzo lubię też, w sobotę musiałam płot pomalować i teraz odchwaszczam rodzicom rabatki
Nawet w "Mam Talent" byłam w 1 edycji, ale mnie Foremniak z Wojewódzkim nie przepuścili dalej ;-)
Trochę tego jest, ale sprawia mi to frajdę niesamowitą