reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sorbuś wówczas Ala miała kilka dni teraz to zniej już wielka babocha hehehe... niebawem i Ty będziesz się cieszyć takim małym Łobuziakiem zobaczysz to szybko zleci będą II kreski a potem nie wiadomo kiedy 9 miesięcy jak z bicza strzeli i bedzie ludzik po drugiej stronie... :)

reklama
heheh ;p wisienko kochana ;p jak to zmierzyłam ;D no tak w paluszkach , między kciukiem a wskazującym ;P i tak na około 8 sie rozciągnęło hehehe ;p wiem , ze to śmieszne brzmi ;D

To już kilka dziewczyn przygotowuje się do testowania w czerwcu a czerwiec gorący miesiąc i może być bardzo łaskawy.Życzę Ci oczywiście pięknych 2 kreseczek:)

Je to pewnie dopiero w lipcu jeśli w ogóle :-(

Właśnie czekam na mamę cały czas i nie ma jej :-( mam nadzieję, że Zuzia i Domiś już lepiej

Dziewczynki lecę na mój film ;D
Będe potem. 3majcie się.
Miłego oglądania:))
Je to pewnie dopiero w lipcu jeśli w ogóle :-(

Właśnie czekam na mamę cały czas i nie ma jej :-( mam nadzieję, że Zuzia i Domiś już lepiej
Kochana a co Ja mam powiedzieć.
Ja dopiero starania zacznę w wakacje albo jesienią wszystko będzie zależało od wizyty u mojego ginekologa:)

mama gdzie Ty jesteś?U dzieci wszystko ok?

Stokrotko, ponoć owulacja jest zaraz jak zniknie rozciągliwy śluz. Czyli najpierw wydziela się śluz ułatwiający przetrwanie i poruszanie plemnikom i ostatni dzień obecności tego śluzu to moment gdy najprawdopodobniej wystąpi owulacja. Tak więc przytulajcie się często teraz:-)
iwonko z chęcią:-) Planowałam testować 26 maja, ale gdybym wtedy miała test negatywny to bym się od razu rozpłakała. Więc zdecydowałam, że 25 będzie lepszy:)

Kurcze dziewczyny wpadłam w mega dołka, bo znowu mnie dopadło, ze ja bezużyteczna jestem, nawet pracy nie umiem znaleźć. Znowu się rozpłakałam że jak ja mogłam na takie studia pójść, tak sobie utrudnić zycie. A najgorsze ze wszystkiego że nie wiem co chcę w życiu robić. Mój pomysł na własną firmę upadł- bo albo ciąża i dziecko ,albo firma. No normalnie wyć mi się chce dzisiaj. przepraszam że tak smęcę , ale na razie to mój jedyny problem. A jakoś dzisiaj się rozkleiłam.

sorbus nie dołuj sie kochana na kazda z nas przyjdzie kolej i bedziemy wszystkie sie mogly cieszyc upragniona ciaza a potem kochanym malenstem ja w to gleboko wierze:tak:i kazdej z nas tego zycze:-)

reklama
jeżynko no to ustalone we wtorek 25 rano robimy test :) choć nie sądzę abym była :( no ale nadzieja jest :):) starania też były więc może sie udało

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry