reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
no Zapmarta kupuj kupuj, i się zdecydujemy. :-p:-p:-p
jeżynka, sorbus,sergeevna my z zapmarta to strusie i boimy się testowania. Pewnie jednak zatestujemy w czwartek bądz w piątek:-)
stookrotka ten bardziej sliski powinień być w owulkę , więc jesteś albo w trakcie albo po , jesli ja się na tym trochę znam. Mam pytanie jak to zmierzyłaś?????:-D
paula dobry objaw:-):-)
ja idę się kąpciać ale jeszcze wrócę:-)

wisienka to na pewno macica... ja miałam takie obajwy jak Ty masz teraz jak była z Alą w ciązy i jak to opisujesz to jakbym siebie czytała więc myśle, że to fasolka i sie ciesze strasznie :)
stokrotka z tym sluzem to ja nie mam pewnosci bo ja nowa w obserwacjach jestem ;)

No witam Cię Aguśa:)
Lanie dostaniesz ojjj dostaniesz i to nie małe...pisałam na gg i nk odczytałaś wiadomości?
Fajnie że zawitałaś pisz co u Ciebie?
U mnie wszystko ok:)Wszystko po staremu i jak na razie bez większych zmian

Tak tak posłusznie nastawiam na bicie:zawstydzona/y: zasłużyłam.... Już będę grzeczna
Tak przeczytałam wiadomość na NK a teraz na gg.
Oj to dobrze że u Ciebie po staremu bo to czasem i lepiej. A i widzę że synek rośnie:-)
U mnie też wszystko OK i bez większych zmian:-) Zbój mi mały rośnie na chwilkę ostawić się nie da bo albo ara woła albo "idzie" za mną:tak: Po prostu coś świetnego:-D No i miał być urlop w PL a tu nici przez wulkan bleee i trzeba było się zadowolić urlopem w IRL ale też było fajnie pojeździliśmy przynajmniej po niej.

wisienko mam takie dobre przeczucie ze ci sie udało zafasolkowac :tak:
bede trzymała kciuki za wasze testowania;-)
ja bede testowac dopiero 6 albo 7 czerwca na pewno nie wczesniej

wisienko trzymam kciuki i strasznie się cieszę :-)
Mam nadzieję, że za Tobą pójdą kolejne (w tym ja) ;-)

reklama
Będą i to jeszcze jakie! Może nam tu się okaże, że za 9 msc. utworzymy żłobek!;D
:-D:-D pewnie tak ;-)
Tak tak posłusznie nastawiam na bicie:zawstydzona/y: zasłużyłam.... Już będę grzeczna
Tak przeczytałam wiadomość na NK a teraz na gg.
Oj to dobrze że u Ciebie po staremu bo to czasem i lepiej. A i widzę że synek rośnie:-)
U mnie też wszystko OK i bez większych zmian:-) Zbój mi mały rośnie na chwilkę ostawić się nie da bo albo ara woła albo "idzie" za mną:tak: Po prostu coś świetnego:-D No i miał być urlop w PL a tu nici przez wulkan bleee i trzeba było się zadowolić urlopem w IRL ale też było fajnie pojeździliśmy przynajmniej po niej.
Najważniejsze że urlop udany także spoko.
Cieszę się że córka rośnie nic tylko się cieszyć :tak:
Mój synek rośnie tak tak mądrala mały :tak:
Aguśka zaglądaj do nas częściej jak będziesz mogła:)mama się o Ciebie pyta...a właśnie gdzie jest nasza mama :confused:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry