reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
SŁuchajcie dziewczynki , takie pytanie mam
Bo jak już wcześniej pisałam , - jakieś 2 dni temu miałam ten rozciągliwy , białkopodobny śluz. (Wg tych internetowych kalkulatorów owulacja przypada mi na jutro , ale dziewczyny tu pisały , że te kalkulatory nie są zbytnio wiarygodne ) No i wczoraj i przedwczoraj , ten rozciągliwy zniknął , a zastąpił go taki śliski , bardzo wodnisty śluz , a dziś znów mam ten rozciągliwy , nawet bardzo rozciągliwy , jak go sprawdzałam to rozciągnął się na jakieś 8 cm. I teraz już nie wiem . To jestem przed owulacją czy po? czy jak to się teraz liczy? Nic nie wiem .

Hej dziewczynki:-)
kurcze znowu miałam tyle czytania :szok:ze tylko tak pobieżnie podczytałam :-p
witam serdecznie wszystkie nowe staraczki
wiecie co dzisiaj zauwazylam ze znowu pieka mnie sutki i mam takie wieksze i bardziej rozowe takie same jak poprzednim razem...tylko nie chce sie nakrecac i mówię sobie ze to pewno hormony:dry: albo gorzej urojona:cool2:

Ostatnia edycja:
Iwonka chyba to nie do mnie bo ja to jeszcze długo - narazie tydzień hormonów, potem @ i dopiero starania przy Clo :-(

sorbuś przepraszam to było do jeżynki ale jestem zakręcona
czytałam Twój post i mi się pokręciło
a za ile dni będziesz brać clo??

jeżynko ja mam 6 dni to prawie w tym samym czasie będziemy robić :) albo zaczekam na Ciebie i zrobimy razem :):):)

reklama
sorbuś przepraszam to było do jeżynki ale jestem zakręcona
czytałam Twój post i mi się pokręciło
a za ile dni będziesz brać clo??

jeszcze nie wiem w środę idę zobaczyć czy estrogen pomógł i czy ma się co złuszczać - jak pomoże to dostanę coś na złuszczenie a potem Clo mam nadzieje ze nie póżniej niż za 2-3 tyg

motylek to powodzenie i za ciebie też trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry