reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kasiawie no mam nadzieję że te ulewy w końcu się skończą,bo naprawdę zaczną się tragedie
o tej blondi to czytałam niezła agentka z niej jest normalnie bajkopisarzem powinna zostac :-p:wściekła/y:

sol a no widzisz a u mnie muli znaczy że śpiący, albo że komputer muli się to że wolno chodzi:-p:-p

wisieńka fasolka się rozpycha :D

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki dziewczyny - mam nadzieję, że hormony pomogą - nawet mi do głowy nie przyszło że mogę nie mieć owulacji - te parszywe testy dawały pozytywny wynik ehh :-(

jeżynka ale to sa przeciez bóle jak okresowe a to nie poli tylko po prostu ciągnie, nie wiem jak to inaczej opisać. Nic innego mi się dzieje. Piersi mnie już nie bolą, brzuch też, nie wzdyma mnie a tempki nie mierzę bo się tylko wkręcałam. :-(
sorbuś a ja im bizej testu tym bardziej pesymistyczna, zwłaszcza że wszystko mi przeszło a zresztą nawet te dziewczyny z objawami okazało się , ze jedna kreska

Cześć Dziewczynki:-) Dawno mnie nie było:zawstydzona/y: wiem moja wina przepraszam... ale jakoś tak czasu mało na wszystko a jak już coś się znajdzie to zanim przeczytam o czym piszecie to już tego czasu nie ma....:-(
Jak staranka dziewczynki?? Mama co u Ciebie??? Agnieszka Marylka, Asia, Josephine, Zapmarta????
Pozdrowienia:***
No witam Cię Aguśa:)
Lanie dostaniesz ojjj dostaniesz i to nie małe...pisałam na gg i nk odczytałaś wiadomości?
Fajnie że zawitałaś pisz co u Ciebie?
U mnie wszystko ok:)Wszystko po staremu i jak na razie bez większych zmian:))
agnieszko chciałam złożyć skargę słońce nie doszło do mnie :-p:-p:-p:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ciągle pada i jest zimno brrrrrrrr
mamo agnieszko dobrze już dobrze kupiłam test i zrobię :-D a kupiłam nawet 4 :-p:-p 2 sikające tz te strumieniowe i 2 płytkowe niech sobie leżą
Upsss to chyba mi się dostanie :cool2:
Nie wiem dlaczego "jeszcze"nie doszło :no:
Fajnie że zakupiłaś testy teraz nic tylko testować :tak:

Wisienka, nie chcę Cię nakręcać, ale dużo dziewczyn ma właśnie takie objawy ciągania, ponieważ macica się rozciąga. Jeżeli nie miałaś wcześniej takiego ciągania, to jest duża szansa, że to fasolka:-)... czego Ci oczywiście z całego serducha życzę:-)
iwonka, super, że masz testy:-) moje też już czekają, ale jeszcze tydzień czasu mam;-)

iwonka to się zaopatrzyłaś a ja tylko jeden jak wyjdzie to kupię nastepny za dwa dni a jak nie wyjdzie to poczekam na @
jeżynka ja właśnie nie słyszałam o tym tylko o takich bólach jak @ i takie miałam z Maćkiem. Obys miała rację moja wróżko
ALE JA MARUDZĘ> PROSZĘ MI ZLAĆ DUP...Albo powiedzcie mi jak macie mnie dośc to się w samotności podenerwuję:-p:-p

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny co to może być mam wrażenie, ze mnie coś ciągnie w dole brzucha, dokładnie to takie uczucie jakby mi się coś naciągało ale wcale nie boli. To jest tak tuż nad kścią i jeszcze nigdy tak nie czułam. pęcherz miałam chory ale to nie było tak. Ale dziwne uczucie. :szok::szok::szok::szok:

Wisienka, to takie chyba rozciąganie się macicy...??:-p

Ja też bym powiedziała że to być może macica się rozciąga a to znak na fosolinę pewnie :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry