reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kasiu mam nadzieję że dojedziesz jutro do pracy i ślę duże słoneczko do was:))
...szlak mnie trafia jak słyszę że kolejna kretynka wypisuje jakieś bzdury szok...co za dziewucha no...

Ja już po kolacji,mały wykąpany,mąż czyta coś tam na drugim laptopie a Ja mam ponownie czas na bb i fotobloga:)

MARGOLCIA- no zagladam,choc ten dzien na wariata taki dzis i niewyspanie daje znac i pogoda poteguje zmeczenie:baffled:jeszcze chwilke bede na bb a potem ide spac bo nie wiadomo jak dzis w nocy z tymi atakami kaszlu u Domisia bedzie:sorry2:
Tomek poszedl z maszynka do laziekni-pewnie znowu sie opyli 3:dry: ;-)
AGNIESZKA- witaj wieczorkiem:)) no trafia czlowieka,dobrze ze my tu na watku mamy spokój i mam nadzieje,ze zadna blondi nam tego spokoju nie zmąci....

Ostatnia edycja:
mama, dobrze, że dzieci w łóżkach, trochę odpoczniesz, bo na pewno się martwisz, że zachorowały i pewni się nalatasz teraz jak są w domu.
Wisienka, jaka z Ciebie zdolna osóbka, odpisałaś wszystkim posty. Ja się gubię i wiem, że nie napisałam wszystkiego co chciałam:-) Chyba czas n akawę:-)
margolcia, mam nadzieję, że w końcu znajdziesz wymarzoną pracę:-)

Jestem już :-(
Nie nadrobiłam wybaczcie ale dopiero co wróciłam bo się zjeżdziłam jeszcze za lekiem
Więc sprawa wygląda następująco wszystko w środku tam wygląda jakbym była dopiero po okresie - jakaś błona ( wybaczcie laika) nie rośnie mi w ogóle dostałam estrogen na wzrost tej błony czy jak to się nazywa potem dostanę następne na złuszczenie czyli na @ a potem Clo na owulacje bo wygląda na to że jej nie mam :(
Narazie jestem załamana, ale pocieszam się tym, że wiele z Was brało to Clo i pomogło - napiszcie mi proszę te które brały - mama wiem ze ty też - ile razy musiałyscie wziąć zeby zajść w ciąże

Co tam u Was jakieś nowinki ?? Potrzebuję pozytywnych wieści dziś

Cześć Dziewczynki:-) Dawno mnie nie było:zawstydzona/y: wiem moja wina przepraszam... ale jakoś tak czasu mało na wszystko a jak już coś się znajdzie to zanim przeczytam o czym piszecie to już tego czasu nie ma....:-(
Jak staranka dziewczynki?? Mama co u Ciebie??? Agnieszka Marylka, Asia, Josephine, Zapmarta????
Pozdrowienia:***

witam ponownie wróciła z pracy iii
agnieszko chciałam złożyć skargę słońce nie doszło do mnie :-p:-p:-p:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ciągle pada i jest zimno brrrrrrrr
mamo agnieszko dobrze już dobrze kupiłam test i zrobię :-D a kupiłam nawet 4 :-p:-p 2 sikające tz te strumieniowe i 2 płytkowe niech sobie leżą
dmuchawiec dziewczyna brata mojego D. zaszła w ciąże w dniu miesiączki 1 sierpnia tamtego roku :tak:

sorbek trzymaj się :( dobrze że chociaż wiesz na czym stoisz i zaczynasz leczenie, teraz już będzie tylko lepiej :)

Ostatnia edycja:
mama ja daje ten lek jeszcze by wydać do końca bo już niewiele zostało a nie chce nawrotów...
sorbek weźmiesz leki i będzie dobrze, czasem tak sie dzieje ale na pewno już niebawem będzie dobrze :) nie zamartwiaj sie kochana

reklama
jezynka pewnie nie wszytskim a potem mi głupio , ze o kims zapomniałam:baffled:
mama jutro juz pewnie będzie lepiej oby noc była spokojna, co to znzczy , ze tom się opyli 3????:-D:-D:-D:-D
sorbuś mam nadzieję, ze będzie dobrze ważne, ze jest rozpoznanie, ja nie brałam ale dziewczyny na pewno ci poradzą.Tulam cię mocno i teraz musi juz byc dobrze skoro lekarz wie co dolega:tak:
margolcia zawsze tak jest chcą 20 lketniej dziewczyny z wyzszym wykształceniem dorosłym dzieckiem i 5 letnim doświadczeniem:baffled:Nieosiagalne. Szukaj wytrwale są takie firmy którym młode kobiety przed dzieckiem nie straszne. Na pewno coś znajdziesz:-)
motylek witam
bunia jaka ty jestes odważna dziewucha i jaka empatyczna:tak:Podziwiam cię
dziewczyny co to może być mam wrażenie, ze mnie coś ciągnie w dole brzucha, dokładnie to takie uczucie jakby mi się coś naciągało ale wcale nie boli. To jest tak tuż nad kścią i jeszcze nigdy tak nie czułam. pęcherz miałam chory ale to nie było tak. Ale dziwne uczucie. :szok::szok::szok::szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry