reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kasia, współczuję, że na styczniówkach ciągle jakieś afery. Zamiast uzyskiwać informacje i się dzielić przeżyciami to się tylko denerwujecie.
A te powodzie to straszne. Szkoda mi, ludzi i ich dobytków. Bunia, dzielna z Ciebie kobitka:-)
A ja taka śpiąca chodzę, że szok, czuję się jakbym ważyła tonę już...

reklama
No to juz nadrobiłam choc raczej po łebkach bo nie da rady inaczej. Dziekuję wszystkim za &&&&&&&&&&&&& i zapewniam o swoich. U mnie deszczowo i ponuro. Jesli chodzi o pracę to pracuję dla kasy ale nadejdzie czas, ze będę pracować dla przyjemności. Jak wiadomo jazda wiele kilometrów dziennie, wysokie temperatury czytaj brak klimy, niewygodny fotel, ciężary i stres to nie zalecane w ciąży. Więc ja pracować nie będę. Szkoda mi zdrowia i mego i przede wszystkim Fasolki. Taki dzień jak dzisiejszy potwierdza moje przekonania. Jeżynka masz rację trzeba z czegoś zyć, na szczęście mam taka umowę , ze gwarantuje mi chorobowe i maciezyński a potem to i tak pewnie mnie nie przyjmą. Nie znam przedstwiciela, którego przyjmuja do pracy po ciąży. Ja dzis jak jeździłam to myslałm sobie. A jak jestem w ciąży , to nie jem ,mam ściśniety brzuch i sresa.I juz się martwię:-(
Witam wszytskie nowe staraczki bunia, sawi i powrót dmuchawca. Miło mi was poznać i już was lubię. Sawi proponuje jeszcze kwas foliowy, bunia trzymam za ciebie &&&&&&&&&&&:-)
mama jak samopoczucie,i jak Domi i Zuza. Oby juz noc była spokoja a jutro wszystko poszło w zapomnienie. A ty wysypiaj sie bo juz niedługo bzyku bzyku przez noc całą:-):-)Ja się boję fest testowac:szok:
Zapmarta Ja nie wiem czy w czwartek wyjdzie a jak jeszcze nie to co??? Kupuj test jak coś ja piszę es i startujemy w kibelek. :cool:Objawki masz!!!!!
mlodam tulam cię i pozdrawiam , dzwonię w środę co do spotkania i jak nie będzie wywiadówki to widzimy się:-), a swoja strona to mogliby ja przełozyc skoro pani chora na zastępstwie i tak się nic nie dowiemy. Pozdrowienia dla taty
kinga mam nadzieje, ze lepiej sie czujesz:-)
kasiawie bidaki wy z ta wodą, współczuję a ty się nigdzie nie pchaj, no:tak:Faktycznie jak znowu jakiś fetor to zepsuje watek, a może to i mój wątek. Nie martw się załozymy sobie własny jak będę w ciąży i wszystkie mamy ze staraczek, taki zamnknięty i nie będzie trolki:-)
lorelain teraz strasznie z p[raca, wszędzie, we wro jeszcze niedawno nie było problemu a teraz jak Pol szuka to nie ma nawet ogłoszeń ciekawych
szczęsliwa mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze tak jak powinno a ty pozbadź sie tych jego głupich kumpli zanim znów go namówią na coś nie halo:tak:
wiem, ze chciałam coś jeszcze napisać bibince, naran, margolci, iwonce, nice, agnieszce t i stookrotce ale zapomniałam i tylko was mocno pozdrawiam a jak sobie przypomnę to napiszę:-):-):-):-):-):-)
margolcia juz wiem, chciałam zapytać czy ty juz byłaś jakimś ph i jakie masz wykształcenie bo oni tam mają duże wymagania , chcą zwłaszcza medycznego jesli chodzi o ph medyczny a jesli chodzi o farmaceutycznego to może nie być. Ja ci polecamm kosmetyki apteczne. Jakby nie to, ze planuję dzidzię to bym w takiej firmie pracowała ale, ze to po znajomości by było to powiedziałam, ze raczej może za jakis czas. Tam też są bardzo długie trasy ale komfort pracy lepszy bo i auta porządne i bez dzwigania i inna kultura pracy

Ostatnia edycja:
Hej, hej ;D
Ja już po obiadku rodzinnym. Mimo mojego niepokoju było całkiem miło. Mama o dziwo skrytykowała tylko szarlotkę. No ale cóż, wszystkiego mieć nie można. Mam wspaniałego męża, ale za to okropnych teściów. Ale nie ważne. Nabrała mnie ochota na przytulanki, ale mąż pojechał zawieść teściów, więc wróci około 23. A jutro trzeba do pracy wstać.

Witam dzieczynki , ja już po pracy ;) Wpadłam do Was na chwilę , ale żeście się rozpisały !!!! Muszę nadrobić , cofnę parenaście stron , żeby zobaczyć co u Was się nowego dzieje :D

kurcze ta powódź straszna... oglądałam teraz fakty i szok... znowu jakieś problemy w tej naszej Polsce
wisienka no praca Twoja tez nie za ciekawa na ciąże... że to tak jest, że człowiek nie może godnie pracować za godne pieniądze we własnym kraju, tu gdzie sie wykształcił... ehhhh smutne to...

myśle o Was nawet ja mnie tu nie ma...

ja z Wodzisławia Śląskiego, ale mieszkamy w Gorzycach. tu u nas dookoła to Zabełków zalany, Olzie i Chałupkom niewiele brakuje, w Gorzycach trochę niżej to 3 metry wody :szok: jestem przerażona :szok: my zagrożeni nie jesteśmy, nigdy ten dom nie był zalany (nawet w 97 roku), gospodarz mówił, że nigdy nawet 1cm wody w piwnicy nie miał. straż pożarna jeździ, pracownicy gminy, nawet wojsko, policja i straż miejscka :szok: zbieram się i uciekam. co prawda mam mega niskie auto i nie wiem jak w niektóre miejsca dojadę, ale jadę pomóc w ewakuacji. idę się ciepło ubrać, zrobić kawę i herbatę do termosów i uciekam. trzymajcie kciuki, żeby jak najwięcej udało nam się uratować
BUNIA- powodzenia w pomaganiu innym-szlachetne to -masakra co sie dzieje,uważaj na siebie i wracaj cala i zdrowa:tak:u mnie leje do 14....
czesc dziewczyny ja tak szybko:zawstydzona/y:
u nas nieciekawie wody coraz wiecej,nie iwem czy jutro do pracy dojade,dzis nie wiedzialam czy wracac do domu czy zostac u mamy,ale wróciłam,w nocy mamy miec falę,wody coraz więcej,szok poprostu,mojego męża nie ma ciągle w domu:-(
ja nie mam na nic głowy:dry:

a na dodaek na wątku styczniowym pojawiła sie jakas blondi84 mysle ze to ta sama blondi,nie mam juz ochoty tam pisać,szkoda ze nie mozna sobie spokojnie popisac z innymi przyszlymi mamami,bo nie wiadomo kto jest prawdziwy:baffled:
KASIAWIE- Ty tez tam masz nieciekawie z ta powodzią:-(trzymaj sie dzielnie:sorry2: a co do wątku styczniowych mam to faktycznie troche kwasu tam macie skoro jest tak ak piszesz z ta blondi:baffled::baffled:co ma na celu taka laska.......??

nasze bąki juz w lozkach-Zuza spi a Domi jeszcze cos tam spiewa:sorry2:

KASIAWIE- Ty tez tam masz nieciekawie z ta powodzią:-(trzymaj sie dzielnie:sorry2: a co do wątku styczniowych mam to faktycznie troche kwasu tam macie skoro jest tak ak piszesz z ta blondi:baffled::baffled:co ma na celu taka laska.......??

Kolejny troll na forum? ;/

wisieńka ja powiedzmy że pokrewne medyczne mam- fizjoterapia. Wiem jaka masakra jest jako ph. Nie mam doświadczenia w pracy i tu mam problem. Ja wysyłałam CV na każde ph medyczne,, farmaceutyczne, apteka, dermatologia i inne. Dupa, mam problem bo jestem młodą mężatką-mam dziecko, albo będę mieć. A do problem dla pracodawcy. No cóż, na razie nie głodujemy to nie jest źle. Jednak brakuje czasem finansów.Ogólnie mam z tego powodu doła, bo pracy szukam od września. Ale trzeba się cieszyć tym co się ma :)

reklama
MOTYLEK- a no kolejny troll:wściekła/y:i psuje atmosfere dziewczynom:dry:
MARAN- my tez myslimy o Tobie :tak:;-)Ala juz nie dostaje leków??
MARGOLCIA- witaj wieczorkiem;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry