No to juz nadrobiłam choc raczej po łebkach bo nie da rady inaczej. Dziekuję wszystkim za &&&&&&&&&&&&& i zapewniam o swoich. U mnie deszczowo i ponuro. Jesli chodzi o pracę to pracuję dla kasy ale nadejdzie czas, ze będę pracować dla przyjemności. Jak wiadomo jazda wiele kilometrów dziennie, wysokie temperatury czytaj brak klimy, niewygodny fotel, ciężary i stres to nie zalecane w ciąży. Więc ja pracować nie będę. Szkoda mi zdrowia i mego i przede wszystkim Fasolki. Taki dzień jak dzisiejszy potwierdza moje przekonania.
Jeżynka masz rację trzeba z czegoś zyć, na szczęście mam taka umowę , ze gwarantuje mi chorobowe i maciezyński a potem to i tak pewnie mnie nie przyjmą. Nie znam przedstwiciela, którego przyjmuja do pracy po ciąży. Ja dzis jak jeździłam to myslałm sobie. A jak jestem w ciąży , to nie jem ,mam ściśniety brzuch i sresa.I juz się martwię:-(
Witam wszytskie nowe staraczki
bunia, sawi i powrót dmuchawca. Miło mi was poznać i już was lubię.
Sawi proponuje jeszcze kwas foliowy,
bunia trzymam za ciebie &&&&&&&&&&&:-)
mama jak samopoczucie,i jak Domi i Zuza. Oby juz noc była spokoja a jutro wszystko poszło w zapomnienie. A ty wysypiaj sie bo juz niedługo bzyku bzyku przez noc całą:-):-)Ja się boję fest testowac
Zapmarta Ja nie wiem czy w czwartek wyjdzie a jak jeszcze nie to co??? Kupuj test jak coś ja piszę es i startujemy w kibelek.

Objawki masz!!!!!
mlodam tulam cię i pozdrawiam , dzwonię w środę co do spotkania i jak nie będzie wywiadówki to widzimy się:-), a swoja strona to mogliby ja przełozyc skoro pani chora na zastępstwie i tak się nic nie dowiemy. Pozdrowienia dla taty
kinga mam nadzieje, ze lepiej sie czujesz:-)
kasiawie bidaki wy z ta wodą, współczuję a ty się nigdzie nie pchaj, no

Faktycznie jak znowu jakiś fetor to zepsuje watek, a może to i mój wątek. Nie martw się załozymy sobie własny jak będę w ciąży i wszystkie mamy ze staraczek, taki zamnknięty i nie będzie trolki:-)
lorelain teraz strasznie z p[raca, wszędzie, we wro jeszcze niedawno nie było problemu a teraz jak Pol szuka to nie ma nawet ogłoszeń ciekawych
szczęsliwa mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze tak jak powinno a ty pozbadź sie tych jego głupich kumpli zanim znów go namówią na coś nie halo

wiem, ze chciałam coś jeszcze napisać bibince, naran, margolci, iwonce, nice, agnieszce t i stookrotce ale zapomniałam i tylko was mocno pozdrawiam a jak sobie przypomnę to napiszę:-):-):-):-):-):-)
margolcia juz wiem, chciałam zapytać czy ty juz byłaś jakimś ph i jakie masz wykształcenie bo oni tam mają duże wymagania , chcą zwłaszcza medycznego jesli chodzi o ph medyczny a jesli chodzi o farmaceutycznego to może nie być. Ja ci polecamm kosmetyki apteczne. Jakby nie to, ze planuję dzidzię to bym w takiej firmie pracowała ale, ze to po znajomości by było to powiedziałam, ze raczej może za jakis czas. Tam też są bardzo długie trasy ale komfort pracy lepszy bo i auta porządne i bez dzwigania i inna kultura pracy