Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ewcia dzięki
jeżynka grubą księgę bym napisała,o tym co ona potrafi
lorelain uczę wf-u:-).ja się przeprowadziłam z łodzi do mniejszego miasta oddalonego 50 km,bo mieszkania były b.tanie.a teraz inną decyzję bym podjęła wiedząc,co wiem ,ale skąd ja wiedziałam???
Bibinka - po aw-fie masz możliwości, ja bym kombinowała nad czymś swoim np. klub fitnessu. U mnie się cieszą dużą popularnością spotkania dla kobiet w ciaży połączone z jogą, gimnastyką rozciągającą przed porodem itd. Całą ciąże na to chodziłam i chętnych było dużo.

wylecialam nagle bo Tom wrocil i wzielam karte do bankomatu i pojechalam po te inhalacje.i wiecie co -masakra z cenami: jeden lek kosztuje 13.30 a drugi 64.50

jak zobaczylam te ceny to oczy mi wyszly bo wczoraj wydalam prawie 80 zl,ale pani powiedziala ze pediatra mi zaznaczyla ako P czyli przewlekle i zaplacilam za oba niecale 9 zl-uffff-inhalacje zrobione-dzieci zyja
damy rade

.i wiecie co,ja to przeczułam...pech mnie nie opuszcza
[/QUOTE]
jak Zuza miala przedstawienie i Ja odwozilam to cala droge mi sie pytalam czy nie zapomne i przyjade(bylo na 10.00) tak to bylo dla Niej wazne i jak zobaczylam jak z ulga odetcnela jak mnie znalazla wzrokiem to od razu mi zly poplynely(teraz tez mi lecą) bo zrozumialam ile to dal Niej znaczylo ,ze jestem.wiem ,ze masz glupia babe w pracy,ale Alunia ma raz 3 latka.....zrób tak ,zebys byla-moze chociaz na 1,5 godzinki sie zwolnij-nie na caly dzien-no nie wiem...
Wisienka - ja się nie znam an pracy przedstawiciela handlowego, ale ja osobiście byłam całą ciąże na l4 bo takie miałam zalecenie od lekarza, a zaczęło się u mnie od pobytu w szpitalu. Oczywiście szefostwu się to nie spodobało![]()
, szanse niesttey takie sobie bo ja dokładnie w tej branży nie mam doświadczenia :-(... ale za to mam gadane ;-)