reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agnieszka dzięki za kciuki, przydadzą się:-)
iwonko super, tylko jest mały problem. Ja zaczynam nocki od poniedziałku w pracy więc mogę zatestować dopiero po pracy a to będzie gdzieś po 10 czasu polskiego:dry:

reklama
Jestem już :-(
Nie nadrobiłam wybaczcie ale dopiero co wróciłam bo się zjeżdziłam jeszcze za lekiem
Więc sprawa wygląda następująco wszystko w środku tam wygląda jakbym była dopiero po okresie - jakaś błona ( wybaczcie laika) nie rośnie mi w ogóle dostałam estrogen na wzrost tej błony czy jak to się nazywa potem dostanę następne na złuszczenie czyli na @ a potem Clo na owulacje bo wygląda na to że jej nie mam :(
Narazie jestem załamana, ale pocieszam się tym, że wiele z Was brało to Clo i pomogło - napiszcie mi proszę te które brały - mama wiem ze ty też - ile razy musiałyscie wziąć zeby zajść w ciąże

Co tam u Was jakieś nowinki ?? Potrzebuję pozytywnych wieści dziś
SORBUŚ- kochana bedzie dobrze:tak:a ja bralam Clo przy Domisiu-bralam hormony tak jak teraz i po odstawieniu dzialaismy przez 3 m-ce ale ciazy nie bylo i dostalam Clo i po pierwszym cyklu zaszlam-takze glowa do gory,piers do przodu i marsz do apteki po Clo:tak::-D:-D:-D
Cześć Dziewczynki:-) Dawno mnie nie było:zawstydzona/y: wiem moja wina przepraszam... ale jakoś tak czasu mało na wszystko a jak już coś się znajdzie to zanim przeczytam o czym piszecie to już tego czasu nie ma....:-(
Jak staranka dziewczynki?? Mama co u Ciebie??? Agnieszka Marylka, Asia, Josephine, Zapmarta????
Pozdrowienia:***
AGUS KULA,AGUS KULA.....hmmmm a kto to jest:sorry2::sorry2:........babo jedna Ty!!;-):-)zagladaj do nas bo zastanawiamy sie co u Ciebie:tak:sma'ka wyslalam i co...cisza-nunu;-)a ASIUASIU1 jest w ciazy:tak:jak budowa???ja zaczynam za kilka dni-ha,ha w końcu:-D:-D:-D:-D
jezynka pewnie nie wszytskim a potem mi głupio , ze o kims zapomniałam:baffled:
mama jutro juz pewnie będzie lepiej oby noc była spokojna, co to znzczy , ze tom się opyli 3????:-D:-D:-D:-D
WISIEŃKA to znaczy ,ze wziąl maszynke elektryczna do strzyżenia wlosów i obciąl sie na 3 mm:tak:;-)

SŁuchajcie dziewczynki , takie pytanie mam
Bo jak już wcześniej pisałam , - jakieś 2 dni temu miałam ten rozciągliwy , białkopodobny śluz. (Wg tych internetowych kalkulatorów owulacja przypada mi na jutro , ale dziewczyny tu pisały , że te kalkulatory nie są zbytnio wiarygodne ) No i wczoraj i przedwczoraj , ten rozciągliwy zniknął , a zastąpił go taki śliski , bardzo wodnisty śluz , a dziś znów mam ten rozciągliwy , nawet bardzo rozciągliwy , jak go sprawdzałam to rozciągnął się na jakieś 8 cm. I teraz już nie wiem . To jestem przed owulacją czy po? czy jak to się teraz liczy? Nic nie wiem .
STOKROTKA- owulka jest na zakrecie-DZIALAJCIE!!!!!:tak::tak::tak::tak:

PAULA85- fajnie ze wlecialas i trzymam kciuki-mocno!!!

Ostatnia edycja:
:-D:-D pewnie tak ;-)

Najważniejsze że urlop udany także spoko.
Cieszę się że córka rośnie nic tylko się cieszyć :tak:
Mój synek rośnie tak tak mądrala mały :tak:
Aguśka zaglądaj do nas częściej jak będziesz mogła:)mama się o Ciebie pyta...a właśnie gdzie jest nasza mama :confused:
Od dzisiaj już będę!!! Znajdę na Was czas wieczorkami:-) Mama jest taka Kochana:-) No właśnie gdzie ona jest??? Musze ją za coś przeprosić a jej nie ma...:-(

Agnieszka a coś nie tak że czekasz na wizytę u gina ??
Ja to sobie w bordę pluję ze nie posz.lam już dawno - bo to od tabletek podobno za długo brałam przyblokowałam się :-(

Nie no raczej myślę że wszystko będzie ok:)
My w planach mamy zacząć starania dopiero latem albo jesienią bo mały w kwietniu 2011 pójdzie do szkoły więc wtedy miałabym czas na zajęcie się drugą dzidzią.
A i przed oficjalnymi starankami chciałabym się najpierw zbadać ale tak dokładnie od a do z rozumiesz...
Tabletki odstawiła już 7 miesięcy temu aby oczyścić organizm,mało kiedy się zabezpieczamy,różnie bywa także wszystko może się zdarzyć :)

O mama wróciła :) Jak miło , :))))) Wiesz co mama , masz pozytywne fluidy , jak tylko się pojawiasz to się tak tu rodzinnie robi :)))) zrobię tak jak mówisz podziałamy dzis :)

dziewczynki ja ide sie kapac a jutro do pracy na 8 wiec juz mowie wam wszystkim DOBRANOC:-) kolorowych snow:happy2: i zmykam

Mieszkam niedaleko katowic.

agnieszka to już takie duże dziecię masz że do szkoły idzie, co za zdolniacha!! Ja rozumiem że chodzi o przedszkole, a to się UK inaczej nazywa?

Stokrotko, no to pięknie:-) Sąsiadkami jesteśmy więc:-) Ja na razie jestem poza Bydgoszczą, ale będę we wrześniu więc możemy się spotkać:-)

reklama
Jeżynko ale numer ;) Nie wiedziałam , że tak blisko siebie jesteśmy :D Napisz coś więcej , może się znamy???? Bardzo chętnie z tym spotkaniem :P

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry