reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agnieszka rozumiem to dobrze że ok i oby się zdarzyło wcześniej - zbadaj się zbadaj ja zaniedbałąm i widzisz jaki efekt
A jak do szkoły przecież ma 3 lata :szok:

mama po Clo to jeszcze trochę mam nadzieje ze w ogóle uda sie @ wywoałać te hormony co mam przepisuje się przy menopauzie :szok::zawstydzona/y:

Mieszkam niedaleko katowic.

agnieszka to już takie duże dziecię masz że do szkoły idzie, co za zdolniacha!! Ja rozumiem że chodzi o przedszkole, a to się UK inaczej nazywa?

A dokałdnie bo ja mieszkam 45 km od Katowic :)

Ostatnia edycja:
reklama
jsorbek nie martw się. zobaczysz i Tobie uda się z ciążą. A tak po Clo będzie większa szansa. Będzie miała Maja rodzeństwo!! Dzisiaj chyba taki dzień na małe smutki jest.
Przytulam mocno wszystkie!!! Znowu mi optymizm wrócił!! Będzie tak jak jest zapisane, a nic się nie dzieje bez przyczyny.

agnieszka to już takie duże dziecię masz że do szkoły idzie, co za zdolniacha!! Ja rozumiem że chodzi o przedszkole, a to się UK inaczej nazywa?

W UK dzieci idą do szkoły od lat 4 a mój Alan 1go stycznia 2011 skończy już 4 lata więc jak będzie miał 4 i pół roku(za rok)to pójdzie do szkoły:))
Zajęcia odbywają się tu od 8.30 do 15.15 wiadomo pierwsze zajęcia są w formie zabawy i nauki ale z biegiem czasu przekształci się to w normalną naukę.
A do przedszkola to Alan chodzi już ponad 2 lata prywatne oczywiście i chodzić będzie jeszcze do końca roku na pewno:)

SORBUŚ- kochana bedzie dobrze:tak:a ja bralam Clo przy Domisiu-bralam hormony tak jak teraz i po odstawieniu dzialaismy przez 3 m-ce ale ciazy nie bylo i dostalam Clo i po pierwszym cyklu zaszlam-takze glowa do gory,piers do przodu i marsz do apteki po Clo:tak::-D:-D:-D

AGU KULA,AGUS KULA.....hmmmm a kto to jest:sorry2::sorry2:........babo jedna Ty!!;-):-)zagladaj do nas bo zastanawiamy sie co u Ciebie:tak:sma'ka wyslalam i co...cisza-nunu;-)a ASIUASIU1 jest w ciazy:tak:jak budowa???ja zaczynam za kilka dni-ha,ha w końcu:-D:-D:-D:-D

WISIEŃKA to znaczy ,ze wziąl maszynke elektryczna do strzyżenia wlosów i obciąl sie na 3 mm:tak:;-)

STOKROTKA- owulka jest na zakrecie-DZIALAJCIE!!!!!:tak::tak::tak::tak:
Cześć Mamo!!! No właśnie za tego SMS'a chciałam Cię przeprosić:zawstydzona/y: za to że nie odpisałam:zawstydzona/y: Ale myślę że mam dobre wytłumaczenie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Moja Emi pożera telefony!!! wykończyła już 3. Najpierw mój zaraz po tym jak dostałam esa od Ciebie a potem już ani esa ani numeru... Potem kolejne 2 stare takie co były i w których karte wkładałam. A tak sprawdałam i patrzymam żeby zdala od niej leżały ale chwila nie uwagi i już ma w łapkach a teraz to już wogóle nic nie pomaga bo wszędze jej pełno i już sobie sam weżmie co chce... Jutro ma mi przyjść nowiutki tel i napewno jej już go nie dam:tak: No tak czy siak bardzo przepraszam że nie odpisałam i że nie zajrzałam wcześniej na BB:zawstydzona/y: O widzisz Asia w ciąży ale fajnie:-) Udało jej się tak jak planowała czyli szybciutko. Super!! No a za Ciebie trzymam kciuki żeby się udało za pierwszym podejściem!!! Miałam zacząć Tobą razem ale jak narazie jeszcze się wszczymam pare miesięcy chyba że moja silna wola zrobi się słaba i wykożystam Tomka hehe A na budowie wszystko OK jak narazie prace stoją i czekają na nas:-)

reklama
agnieszko szybko kształcenie tam się zaczyna
mam takie wrażenie że trochę okradają dzieci z dzieciństwa, tak szybko do szkoły, obowiązki itd itp

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry