Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
agnieszka aaaaaa. już wszystko rozumiem. człowiek się uczy całe życie![]()

Hehehe no właśnieJaki ten "ogród" mały
:*
STOKROTKA- dziekuje Ci to bardzo mileO mama wróciłaJak miło ,
)))) Wiesz co mama , masz pozytywne fluidy , jak tylko się pojawiasz to się tak tu rodzinnie robi
))) zrobię tak jak mówisz podziałamy dzis
![]()
az sie zarumienilam
podzialajcie
PAULA- dobranoc slonko i spij dobrze:-)dziewczynki ja ide sie kapac a jutro do pracy na 8 wiec juz mowie wam wszystkim DOBRANOC:-) kolorowych snowi zmykam
SORBUŚ- wszystko sie uda najwazniejsze zeby zaczac leczenie a Ty zacznieszAgnieszka rozumiem to dobrze że ok i oby się zdarzyło wcześniej - zbadaj się zbadaj ja zaniedbałąm i widzisz jaki efekt
A jak do szkoły przecież ma 3 lata
mama po Clo to jeszcze trochę mam nadzieje ze w ogóle uda sie @ wywoałać te hormony co mam przepisuje się przy menopauzie![]()
slonko,ja jak bylam u ginek w lutym to uslyszalam ze moj organizm od srodka(jajniki)wyglada jakby dochodzil do menopauzy-prawy jajnik juz dawno nie produkuje pecherzykow i nie bedzie-czyli....menopauza i w lewym mam marne pojedyńcze male pecherzyki,dlatego teraz bralam hormony i wiem ze ciezko bedzie mi zajsc,ale jestem tu z Wami bo nie poddam sie bez walki i moje haslo-nie wiem czy slyszalas-NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY-prosze sobie powtarzac ,pilnowac wizyt u ginek.przyjmowac leki i bedzie si
;-)mama Ci to mowi...agnieszko szybko kształcenie tam się zaczyna
mam takie wrażenie że trochę okradają dzieci z dzieciństwa, tak szybko do szkoły, obowiązki itd itp
agnieszka na pewno uda sie zaciążyć . Bociana pięknego znalazłaś, kapusta też pewnie super, wiec nie może być inaczej. Ja dzisiaj tu czary jakieś odprawię żeby się działo dobrze!!! abra kadabra!!!!

ale skoro Emilka pozarla to na zdrowie

a nowego tel Jej nie dawaj-te nowe sa ciezkostrawne;-)dobrze ,ze z budowa do przodu:-)i wlatuj chocby wieczorkiem
i poczekamy az zaczniesz staranie i bedziemy Cie wspieraly