reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agnieszka jestem za przedszkolem, mądrym przedszkolem ale wolałabym żeby system szkolny był taki jak miał Maciek . Klasa 0 i 7 lat w 1. Szkoda mi maluchów:-(
Mi też by taki system odpowiadał ale nie ma co narzekać i tak wolę żyć w UK niż w Pl bynajmniej na razie:)
aguś może to znak... no bo jak w sumie możesz to może jakiś spontan?? :> skoro mąż nie ma nic przeciwko, a Ty takie bocianisko wynalazłaś. To normalnie znaki się Ciebie trzymają!!!! heheh czary maryyyy
Mój M bardzo chce Ja z resztą też.Jesteśmy zdecydowani ale najpierw kontrolne badania bo chcę być spokojna i mieć czyste sumienie.Muszę wiedzieć że wszystko jest dobrze aby móc zapewnić fasolce wszystko czego będzie potrzebowała :tak:

reklama
sorbek no dobra dzisiaj jeszcze możesz słuchać smętów. Ale jutro już koniec i do roboty hasło mamy powinno być naszym przewodnim !!!!

wisieńka ja bardzo chętnie posłucham rad na temat szukania pracy.na priv podam maila

dzisiaj taryfa ulgowa - nie spodziewałam się, ale co nas nie zabije to nas wzmocni nie :tak:

agnieszko no to masz mądrego synka :) no pewnie że mu się przyda,
ja nie lubie humanistycznych przedmiotów, więc języków też nie :P

wisienko no mam nadzieję że będziemy mieć 2 wielkie krechy :)

mamo oczywiście że poinformuję :) nawet nie ma innej opcji :)
IWONKA- Ty WIESZ-...kciuki zacisniete:tak:musi sie udac;-)jak nie teraz to w nastepnym cyklu,ale musi.......
genialne i tego się będę trzymać :tak::-)
SORBUŚ- trzymaj sie tego i nie spoczniej w dzialaniu;-)teraz z lekami a potem z przytulankami:tak: a jak bedziesz miala dola to Ci bede pisala moje haslo i od razu Ci sie przypomni dzisiejsz rozmowe:tak::happy2:
WISIEŃKA- no dokladnie tylko spuścis z oka....moj Tom tez najlepiej sie czuje w krotkich-bardzo-ach te chlopy-jesni nosza dregy a nasi opyleja sie na 3:-D:-D:-D:-D

kochane moje z ciezkim sercem sie pozegnam bo padam a nie wiem jak bedzie wygladala dzisiejsza nocka,wiec ide spac- KARALUCHY i do jutra z kawką.

mama dzięki :-)

ja też idę spac kochane - buziaki i dziękuję za to że jesteście - bez was nie dałabym rady

kolorowych mama i sorbek

ja dzisiaj chyba długo nie zasnę, na razie zaglądam na bb, ale jakbym przestała pisać to znaczy że padłam na pyszczek i ślinię klawiaturę :D:D

mama sorbus snów jakich pragniecie
agnieszka pewnie, ze tak skoro jest wam tam dobrze, mam wielu znajomych w Uk i ci mądrzejsi i poukładani świetnie sobie radzą. Nie wiem czy to kwestia rozgarnięcia czy szczęścia. Mi w Pl jest dobrze ale niw wykluczam takiej mozliwości gdyby tu było niepewnie. trzeba próbować polepszyć sobie zycie. Cieszę się, ze jesteście szczęsliwi, to najwazniejsze
iwonka no moja droga ty bedziesz mieć 8 krech na 4 testach

reklama
aguś może to znak... no bo jak w sumie możesz to może jakiś spontan?? :> skoro mąż nie ma nic przeciwko, a Ty takie bocianisko wynalazłaś. To normalnie znaki się Ciebie trzymają!!!! heheh czary maryyyy
Tak tak spontan jak najbardziej na miejscu:-) Bo czasami organizm wcześniej wie czego nam trzeba lub kiedy jest dobry czas na coś niż my same....:-D Ale też pasuje mieć wszystko posprawdzane przed żeby potem nie pluć sobie w brodę... Gdyby wizyta u gina była odfajkowana to byśmy już działali ale tak to prze te wulkany trochę się odwlecze a po CC wolałabym mieć jego zgodę tym bardziej że marzy mi sie Siłami Natury...

mama edytowałam spójrz w górę.
agus moja córka jeśli będzie córka też bedzie Emilia, po mojej mamie
iwonka jak mój wyjdzie to twój też
margolcia podaj a ja ci jutro opiszę co mówić a co nie i co oni najczęściej pytają itp.
No Emilka to ładne imię:-D u nas jest po babci Mojego T
Dobranoc:***

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry