reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nadejszła wiekopomna chwiła ;D Idę się dalej starać o fasolkę , Do czego i Was , forumowiczki - fasolkowiczki namawiam :) hihih Buziolki i kolorowe karaluchy pod pierzaste poduchy :D

reklama
wisieńko wystarczą 2 no może 4 dla pewności hihihi :P
stokrotko stosunkowo udanych przytulanek życzę :)

no ja imiona mam już dawno wybrane i dla dziewczynki i dla chłopca :)

Kochane ja też już pójdę, miałam cięzki dzień a jutro nie zapowiada się lżejszy. Masakra jakaś. Miłych snów, przytulaki dla was. Starającym życzę WIELKIEJ :cool:przyjemności w staraniu. Czytałam , ze orgazm ułatwia drogę pływakom.:-D:-D:-D
:-):cool:DOBRANOC:cool::-)

agnieszka pewnie, ze tak skoro jest wam tam dobrze, mam wielu znajomych w Uk i ci mądrzejsi i poukładani świetnie sobie radzą. Nie wiem czy to kwestia rozgarnięcia czy szczęścia. Mi w Pl jest dobrze ale niw wykluczam takiej mozliwości gdyby tu było niepewnie. trzeba próbować polepszyć sobie zycie. Cieszę się, ze jesteście szczęsliwi, to najwazniejsze
Dokładnie:)
Nadejszła wiekopomna chwiła ;D Idę się dalej starać o fasolkę , Do czego i Was , forumowiczki - fasolkowiczki namawiam :) hihih Buziolki i kolorowe karaluchy pod pierzaste poduchy :D
Dobranoc i dziękuję:)

margolcia i wisieńka dobranoc i kolorowych...:)

Wy mówicie dobranoc a ja się witam ;)

NIe jestem w stanie nadrobic 130 stron!!!!! Jesteście po prostu niesamowite ...
Mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku i staranka trwają :-), i niedługo zaaowocują wszystkimi zafasolkowanymi ;)

U mnie ok, Natalcie rozpycha się w brzuszku, mi coraz ciężej ... ale coraz mniej dni do TEGO dnia ...
ja robię zakupy dla siebie i Małej, urządzamy pokoik i będziemy czekać :-)

w ten weekend znów mamy gości - dawno się nie widzieliśmy więc bardzo się cieszę :-), będę zaglądać w miarę możliwości ale teraz przeprowadzka najważniejsza ... chcę już być u siebie !!!!!!!!!!!

trzymajcie się, Kochane, cieplutko pomimo deszczu i chłodu!

buziaki

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry