reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a u mojej siostry jest corka
u brata syn
u mnie corka ,syn i teraz zobaczymy jaka plec i na co przewazy
i tak sobie poanalizowalam to u brata poszlo w bratowa bo Ona ma brata najstarszego a potem 3 dziewczyny wiec jest szansa ze gdyby brat zdecydowal sie na dziecko jeszcze to Patryk powinien miec siostre
a siostra poszla w nasza rodzine bo ja jestem potem brat,siostra i brat-czyli teraz jak ma corke powiniem byc syn...
ja tez poszlam po mojej rodzinie bo mam corke ,syna i teraz wychodzi corka......a co mi mąż zrobi to sie okaze:)))
u Tomka mama jest jedynaczka a Tom ma starsza siostre

reklama
palissa się odezwała na starankach 2010 :-) wkleiła foteczkę teściora i widać słabiutką drugą kreseczkę :-)

pewnie jeszcze się sama pochwali, ale ja się tak ucieszyłam, że kolejna fasoleczka wyczekiwana i napisałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: mam nadzieję, że nie jesteście złe i że palissa też się nie pogniewa :zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2:

ja tymczasem uciekam przygotować obiadek bo małżyk niedługo wróci. a jak zjemy to jedziemy do miasta kupić mu hamulce do roweru (bo on jeździ do pracy na rowerze- nie ma prawa jazdy). miałam dziś piec rogaliki drożdżowe, ale bałam się, że się nie wyrobię i nie zdążymy do sklepu pojechać, więc zrobię jutro :-D bezpieczeństwo mojego Tygryska jest ważniejsze :-)

to buziaki i narazie :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama- już przeczytałam:tak: dziękuję, martwiłam się trochę z tymi bólami, bo nigdy tak nie miałam:eek: musiałam zażyć nospę taki ból, ale jak na razie nie pomogło, mam nadzieję, że nic mi się nie dzieje

Szczęśliwa- u mnie ciąża odpada;-)

Iwonka2b- no to trzymam &&& oby była fasolka, pójdź może na betkę, wtedy będzie wiadomo:tak:

Sol- no to już nie wiem co poradzić

Bunia- oj takich ludzi tak samo bym potraktowała jak oni te biedne psiaczki:wściekła/y::wściekła/y:

Sergeevna- ile ja bym dała za 28 stopni:sorry:
Co do poronień, to nie wydaje mi się, że jest to dziedziczne. U nas nikt nie miał problemów w ciąży poza mną. co do ilości chłopców i dziewczynek, to w najbliższej rodzinie jest po równo

to był jednak tylko wózek a spodziewałam się innego towaru eh widać musze jeszcze poczekać :)
u mnie tak
babcia od strony mamy:
1 córka
2 syn
3 syn
i teraz tak 1 córka ma 1 córke i poroniła syna
2 syn ma syna i córke
3 syn ma córke i syna

babcia od ojca
1syn (ten ma innego ojca:) )
2 syn
3 córka
4 córka
i tak 1 syn 2- corki
2 syn 1 córka
3 córka 2 chlopców bliźniaków
4 córka córke i syna

to u mnie raczej tak po równo co ??

to był jednak tylko wózek a spodziewałam się innego towaru eh widać musze jeszcze poczekać :)
u mnie tak
babcia od strony mamy:
1 córka
2 syn
3 syn
i teraz tak 1 córka ma 1 córke i poroniła syna
2 syn ma syna i córke
3 syn ma córke i syna

babcia od ojca
1syn (ten ma innego ojca:) )
2 syn
3 córka
4 córka
i tak 1 syn 2- corki
2 syn 1 córka
3 córka 2 chlopców bliźniaków
4 córka córke i syna

to u mnie raczej tak po równo co ??
No wychodzi po równo :tak:

palissa się odezwała na starankach 2010 :-) wkleiła foteczkę teściora i widać słabiutką drugą kreseczkę :-)

pewnie jeszcze się sama pochwali, ale ja się tak ucieszyłam, że kolejna fasoleczka wyczekiwana i napisałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: mam nadzieję, że nie jesteście złe i że palissa też się nie pogniewa :zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2:

ja tymczasem uciekam przygotować obiadek bo małżyk niedługo wróci. a jak zjemy to jedziemy do miasta kupić mu hamulce do roweru (bo on jeździ do pracy na rowerze- nie ma prawa jazdy). miałam dziś piec rogaliki drożdżowe, ale bałam się, że się nie wyrobię i nie zdążymy do sklepu pojechać, więc zrobię jutro :-D bezpieczeństwo mojego Tygryska jest ważniejsze :-)

to buziaki i narazie :-D
ale sie ciesze :) tak kobitka czekała i tak sie bała i miałyśmy razem testowac ale ja oczywiście nie wytrzymała ale super mam nadzieje że i do nas zajrzy :)

a u mojego kamila to tak
mama ma siostre która ma 2 synów
kamila mama ma 3 synów i córke (zmarła jak miała 3 latka) :(
z czego jeden syn ma 2 córy a reszta na razie bezdzietna :)

u kamila taty to dokładnie nie pamiętam ale on miał chyba 2 braci

to u niego były same chłopy ostatnio ale jak było wcześniej to nie wiem :)

ups powtórzyłam posta sorka

reklama
a ja sobie zmienilam suwaczki i niech mi szczesliwie odliczaja:tak:;-)jak Sol wroci to poprosze Ja o zmiane na naszej liscie;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry